Има ли смисъл да взимам Animal Pak?

GU

15.06.08
14:47

Около година и половина ходя 2-3 пъти седмично на зала. Оформил съм се но нямам кой знае какъв прогрес. Не съм качил нито килограм, но не съм си го поставял и за цел /72 кг на 180 см./. Обаче в залата един приятел ме надъхва да почна да качвам и че за толкова време трябвало да съм станал много по-голям и че нищо не съм направил досега и т.н. и т.н. Та той ми препоръчва да запукам Анимал Пак. Има ли ефект, ако го пия самостоятелно и изобщо струва ли си, ще има ли полза след 1 месец както твърди той?

15.06.08
15:32

Аз бих предпочел глутамин,креатин,протеин.

СБ

15.06.08
15:44

Както ти е дал съвет spawnbg в твоя случай по-добре протеин ,креатинова добавка и глутамин, вместо само Анимал Пак. Ако към тях добавиш Анимал Пак ще даде известна разлика, но не нещо уникално, просто малко повече. А относно тези, които ти казват,че не си постигнал нищо, това обикновено са подрастващи, които разчитат само и единствено на анболни стероиди за някакъв резултат. НАй-важно е ти самия да се чувстваш добре, не гледай да се доказваш на някой друг, никой няма да ти го признае, повярвай ми, колкото и да станеш як не очаквай тези в залата да ти го признаят, а и не търси тяхното мнение, НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ТОВА МАЛКО ИЛИ МНОГО Е ЛЕКО КОМПЛЕКСАРСКИ СПОРТ И ИСТИНСКИТЕ КОМПЛИМЕНТИ СА РЯДКОСТ. БЪДИ САМ ДОВОЛЕН ЗА СЕБЕ СИ

15.06.08
16:29

Арнолд  е прав, че за да постигнеш нещо в този спорт ти трябва минимум 3год. Това не значи че през този период ще си на  1 ниво !

15.06.08
19:57

Съгласен !

01.08.08
10:06

Animal Nitro е по-подходящ за теб

10.08.08
18:39

година и половина не е много, а и при 2 3 пъти не трябва да очакваш някакво огромно развитие, на твое място бих почнал с глутамин и протеин.

10.08.08
20:45

Абе, хубаво е човек да си поставя накакви цели, било то и минимални. В противен случай фитнеса се практикува за здраве и раздвижване...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1