08.08.08
19:58
Коя от двете комбинации е по-удачна за мен.. за първи път ще ползвам прохормонални/простероидни продукти..С оглед на това даже може би е по-приемливо да приемам само една от добавките?
Моля за отговори от компетентни, използвали такива продукти хора.
Благодаря.
09.08.08
03:14
На колко си години, от колко време тренираш, използвал ли си анаболни стероиди досега? Иначе като за първа комбинация най-удачният вариант е Propadrol+Hemadrol. Не забравяй да увеличиш калорийния прием по време на цикъла. Сега като се загледах в мненията ти, ТИ СИ ЕДВА НА 17 ГОДИНИ!!!!!! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕДЕЙ ДА ПОЛЗВАШ ТАКИВА ПРОДУКТИ. ТЕ СА САМО ЗА ХОРА С МНОГО СЕРИОЗЕН СТАЖ , КОИТО СА ЗАПОЗНАТИ С МАТЕРИЯТА ХОРМОНАЛНИ ПРОДУКТИ И СА ДОСТИГНАЛИ ПРЕДЕЛА НА СОБСТВЕНОТО СИ РАЗВИТИЯ. НА 17-18 ГОДИНИ ТИ СИ ВСЕ ОЩЕ В ПИКА СИ И ЩЕ БЪДЕ ТАКА ОЩЕ 3-4 ГОДИНИ!!! ТЕЗИ ПРОДУКТИ НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ТЕБ И ВСЕКИ ОТ ФОРУМА ЩЕ ТИ ГО ПОТВЪРДИ!!!!
Мнението беше редактирано от EST на 09.08.08 03:17.
09.08.08
07:36
Цялата разправия с регистрации.. не е за мен. Пиша от акаунта на брат ми.
Години - 24, тегло - 92кг, ръст 1.83, стаж - 7 години с прекъсвания за по 1-2 месеца през летния сезон, не съм използвал стероиди.
Мнението беше редактирано от death на 10.09.08 19:23.
Защо първо не пробваш с хард добавки, сигурен ли си че си стигнал предела си?
Просто незнам защо използвате анаболи при положение че дори не сте професионални състезатели!
А и по принцип темата е за гохард
09.08.08
18:18
Защо първо не пробваш с хард добавки, сигурен ли си че си стигнал предела си?
Просто незнам защо използвате анаболи при положение че дори не сте професионални състезатели!
А и по принцип темата е за гохард
Приятел, нищо лично, но ходи и си тренирай с твойте “хард” добавки.
10.08.08
09:47
После ако си безплоден да не кажеш че не съм те предопредил :-)
ама ти наистина не осъзнаваш за какво става въпрос..
Няма значение.
EST, ще чакам от теб отговор :)
Благодаря!
Мнението беше редактирано от death на 10.08.08 09:47.
10.08.08
10:12
При условие,че наистина си над 21 години и си вече с изградена физика и сериозен стаж в залата, като за първи опит с подобни продукти, подходящ вариант за теб ще е цикъл с Propadrol и Hemadrol
Propadrol по 3 на ден за 40 дни
Hemadrol по 2 на ден или за 30 или за 45 дни, в зависимост от финансите ти.
За PCT си направи комбинация от Hyperdrol и MassFX.
Не забравяй да увеличиш калориийния си прием, приемът на протеини.
10.08.08
19:31
PCT-то колко да продължи? 12 седмици, както е препоръчителния цикъл, или 30 дни, по 1 опаковка и от двете?
11.08.08
03:26
4 седмици. не забравяй след цикъла да продължиш да поддържаш високия прием на белтъчини и калории, вкарай също креатинова добавка, BCAA на прах и витамини
11.08.08
06:45
Цикъл от 40 дни с Пропадрол и Хемадрол не е ли доста “лайт” цикъл, за да се очакват кой знае какви резултати ? Не че препоръчвам друг, но просто незнам каква му е целта.Зависимост от храненето 3-4кг. предполагам за тоя период ?
Цикъл от 40 дни с Пропадрол и Хемадрол не е ли доста “лайт” цикъл, за да се очакват кой знае какви резултати ? Не че препоръчвам друг, но просто незнам каква му е целта.Зависимост от храненето 3-4кг. предполагам за тоя период ?
Не че съм наясно със стероидите но момчето каза че не е взимал никакви досега така че “про” цикъл може да му дойде в повече
11.08.08
18:50
Васко, престани да се изказваш неподготвен. Нещата, които се обсъждат не са стероиди. Най-малкото такива неща в този форум не се обсъждат.
11.08.08
19:49
mamaligabg, най-накрая някой да го каже в прав текст..браво.
След PCT-то ще пробвам Kre-Alkalyn, щото от CEE не останах доволен, а от обикновен монохидрат ставам целия вода..
Благодаря за отговорите.
Мнението беше редактирано от death на 11.08.08 19:49.
Айде и аз на всяка манджа меродия...
Цикъл Propadrol s Hemadrol е много популярен и по всичко личи, че работи.
Аз лично нямам опит с Hemadrol но започнах цикъл Метил Е с Пропадрол след като бях направил един с Метил Е. Определено Propadrol е ефективен и въпреки, че е обявен като най-мекия от серията, защото не е Alfa-methylated и не товари толкова черния дроб, според мен си заслужава включването в цикъл за маса. Аз лично имам проблеми с естрогена и може би заради това го изключих от цикъла, но за седмицата в която го пих определено се чуствах по-различно отколкото само на Метил Е. Предстои да пробвам Hemadrol. Мисля, че много ще ти хареса един цикъл Hemadrol с Propadrol и ако ти е стабилен режима ще подминеш по ефект Stanozolol, Primobolan и другите меки стероиди, които в България и без това не се намират. А странични ефекти съм почти сигурен, че няма да усетиш.
А господина дето остава безплоден от EST може да спретне един изпит на гърба на неговата приятелка за след цикъла и обективно тя да оцени до каква степен да инвалидизираме момчето - първа или втора категория...
Мнението беше редактирано от Кобра на 27.08.08 14:41.
30.08.08
22:51
А господина дето остава безплоден от EST може да спретне един изпит на гърба на неговата приятелка за след цикъла и обективно тя да оцени до каква степен да инвалидизираме момчето - първа или втора категория…
Тоовааа беше върха.. :DDD
Вече си закупих нещата, скоро ще ги почна и ще пиша резултати. Благодаря на всички.