Одобрявате ли продажбата на спортни храни и добавки по интернет?

CL

11.08.08
13:09

Моля, аргументирайте избора си!

Темата беше редактирана от Controlled Labs на 11.08.08 13:10.

11.08.08
13:24

избора е по-голям от наличното в магазините (поне засега). цените няма да коментирам - за мен не са основното (но не са и маловажни)

FZ

11.08.08
13:40

казано от FRANKO1 на 11.08.08, 13:24:

избора е по-голям от наличното в магазините (поне засега).

Аз лично предпочитам да пазарувам от магазин и е много жалко ,че много нови фирми се намират трудно ,дори е невъзможно да бъдат намерени по магазините за спортни хранителни добавки и фитнес залите .
А иначе нямам нищо против продажбата на спортни храни и добавки в интернет щом са  си избрали такъв вид търговия хората нека си продават .

Controlled Labs какъв е смисъла на темата ?

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 11.08.08 13:46.

CL

11.08.08
14:05

казано от FZKTWGS на 11.08.08, 13:40:

Аз и други вносители се интересуваме от мнението на потребителите за този вид търговия.

BO

11.08.08
14:33

С две ръце гласувам за пазаруването он-лайн, тъйкато спестява време, а пък и една доставка до вратата не ти струва нищо и като пари.Мисля, че не само за добавките одобрявам продажбата по интернет ами в днешно време и за всяка една услуга или стока.В развитите страни повече се отделят средства за развитието на он-лайн магазините, отколкото физическите такива.Знаете всички какви са оборотите от он-лайн пазаруване.

FZ

11.08.08
14:35

казано от Controlled Labs на 11.08.08, 14:05:

Аз и други вносители се интересуваме от мнението на потребителите за този вид търговия.

Controlled Labs ако искате още инфо по въпроса ето една подобна тема
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33179/

CL

11.08.08
14:43

казано от FZKTWGS на 11.08.08, 14:35:

казано от Controlled Labs на 11.08.08, 14:05:

Controlled Labs ако искате още инфо по въпроса ето една подобна тема
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33179/

Темите са различни. Нас ни интересува мнението на хората за самата интернет търговия с добавки, а не от къде копуват.

11.08.08
14:51

Да,одобрявам.По принцип ми е все едно дали ще отида до магазина или ще си го поръчам по интернет-за мен няма значение,но в интернет магазините избора е по-голям и по принцип е по-удобно.

11.08.08
15:02

Предпочитам онлайн пазаренето, но типично за България съм се разправял десетки пъти с продавачите.Не само за добавки ми се е случвало.Поръчам една стока те ми пратят друга и т.н.

11.08.08
16:37

Да,одобрявам...Заради избора и цената.

Мнението беше редактирано от Финдо на 11.08.08 16:38.

11.08.08
16:49

Не само че го одобрявам, а и го предпочитам ;)

Всяка конкуренция е добре дошла за потребителя.

11.08.08
22:40

Много е удобно. Особено за малкоте градове, където няма магазини за хр. добавки.

Много по удобно е да се пазарува от интернет не само хранителни добавки, но и всякакви други стоки и услиги. Хората тук обаче все още ги е страх.

12.08.08
08:58

казано от Владимир8507 на 11.08.08, 16:49:

Не само че го одобрявам, а и го предпочитам ;)

x2

А за пазаруване от “родния интернет” или по принцип се пита? Както и от кого е отправено допитването?

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 12.08.08 11:54.

13.08.08
08:42

От цялата работа печелят потебителите - по-голям избор, конкурентни цени, доставка у дома........

В днешно време е немислимо без такива средства за търговия

На мен ми е много удобно.Цъкам в нета по време на сутрешното кафе и решавам кой продукт да си купя, не губя време да ходя да обикалям магазини за да търся конкретната марка.Продукта ми идва в нас на адрес или до опискване, просто минавам и го взимам в обедната почивка.Освен това имам усещането че този тип продажби могат да намалят разходите на вносителите, което може да подобри цените.

14.08.08
16:48

Аз лично отговарям с “Не”, само защото ми липсва чисто човешкото отношение при пазаруването онлайн. Като човек по професия програмист, по образование (по-скоро бъдещо) - инженер, смятам че няма нищо по-хубаво от чистата комуникация между продавач-клиент. А индиректната връзка по интернет е меко казана вече досаждаща и “студена”. Но надали някой ще ме разбере, все пак това си е личен опит :)

Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1