11.08.08
15:06
Поради неясна за мен причина не мога да пращам ЛС. Получавам такива и при опит да отговоря директно с бутон “”ОТГОВОР” ми излиза съобщение “Едно или повече от въведените имена не съществува”.
Темата беше редактирана от buhtata на 11.08.08 15:08.
12.08.08
05:45
И при мен е така, даже отдавна, веднъж все пак успях да изпратя съобщение, след това пак същото.
12.08.08
11:51
Това е един висящ проблем, който категоризираме вече като “болезнен”. Ще е доста изтъркано да спомена, че “работим по неговото отстраняване”, но това е самата истина. :)
04.10.08
17:12
Митко, подновявам темата, защото имам подобен проблем.
Не знам докъде е стигнала работата и знае ли се или не се зане този проблем, все пак ще алармирам.
Едно човече, по - точно Никола, ми е писал с въпрос.
Пробвах няколко пъти да му върна отговор, всеки път като дам изпращане на директния отговор, ми изписва ” Едно или повече потребителски имена не съществуват.”
Опитах се да си запазя съобщението като чернова... И това не ми разреши даже, със същата грешка... А според ме нтам поне трябваше да мога да запазя съобщението...
Човекът е наличен и е във форума, не е банван или ограничаван.
Ще си позволя тук да му пусна отговора. Ще го помоля да не ми праща лични - засега няма смисъл, а по възможност да си пусне тема и само да ми прати линк. Да не пише и в тази тема от форума.
Извинявай за безпокойството, но 1 въпрос ме тормози от известно време и незнам към кой да се обърна.Има ли смисъл в тренировката ми за гръб да присъстват и Т-тяга и Гребане с щанга?И още един - Т-тягата стимулира ли разтежа на гърба на ширина както набирането и съответно взаимозаменяеми ли са?
Ако имаш време ще се радвам да ми дадеш съвет.
Благодаря предварително :)Здрасти!
Какво е това Т-тяга? Мечката(Т - образната щанга) ли наричаш така?Ако е така, мечката и гребането са взаимозаменяеми и можеш да правих само едното, лично аз препоръчвам гребане.
Набирането не може да се замени от което и да е от двете, прави си го по възможност.
И защо не правиш чат - пат и нормална тяга?
Все пак имай предвид стажа с ив залата. Комбинацията на кои да е две от горепосочените упражнения(не включвам в това число набиранията) може да натовари тежко кръста. Ако усетиш болки или признаци на претоварване, остави само едно от изброените упражнения!!!
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 04.10.08 17:13.