10.08.08
14:35
Ето и една тема за потребителите от Варна, който иска да драсне някои ред....къде тренирате, от кои спортен магазин зареждате...? :) Вие сте!
В “Херкулес” тренирам.Намира се срещу “Бурлекс” в “Левски”.Не зареждам от никъде :lol: Все пак ако искаш и ти напиши каде тренираш?
От около година и нещо съм във Варна. В началото тренирах във “Fines”-много добра зала по мое мнение, но вдигнаха цените а и ми идва малко далече, затова сега съм в Двореца на Културата и Спорта. Май към някакъв възтановителен център се водеше залата... От Варна добавки още не сам купувал- ако вие кажете някой магазин ще съм благодарен(май Жълто е най-популярен?)
Мнението беше редактирано от GGOGOO на 12.08.08 11:01.
От близо 3г тренирам, от 1г. спрях да ходя по залите.Взех си няколко уреда и в къщи :) много по-удобно е и евтино.....Иначе пазарувам от Жълто доста време, но сега са отворили един нов магазин до ТИМ.
13.08.08
14:03
Аз тренирам в Херкулес, а добавки купувам от магазин в Търново-стар приятел ми прави отстъпки :)
Тренирам навсякъде из Варна, понякога и в студиото ми. Кардиото си го правя там, защото дъни музика, която искам! Добавки взимам от щандовете си, и винаги когато зареждам със стока! Сам си правя отстъпки и различни пакове, цикли и т.н. Забавно е!
13.08.08
15:16
В момента и аз тренирам в “Херкулес”.
“Зареждам” основно от пазара на Чаталджа и от Кауфланд :P
Добавки в момента не взимам никакви.
Аз тренирам във Финес - заличката е от любимите ми но за съжаление е пълна със прекалено много хора и се принудих да тренирам в ного късните часове - след 20:00. Зареждането е главно онлайн от международни сайтове - купувам по много ако нещо остане го продавам . Другото зареждане е от МЕТРО - всичкото месо , риби и въглехидрати за седмицата а нетрайните неща купувам от Пикадили . Мразя пазаруването за това гледам да е колкото е възможно по-рядко .
12.04.09
09:45
И аз съм във Финеса.
Готина заличка. И наистина вечер след като свърши работния ден се пълни доста, но аз съм ученик и ходя преди обяд или след обяд, когато няма хора.
Добавки мн не съм взимал. 1кg протеин от жълтото на сливница и 2кг протеин от едно момче в София което ги продава с намаление и ги праща извън софия с наложен платеж.