14.12.04
23:24
Темата е модерирана от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2451&start=330
———————-
Искам да ви попитам за изварата,добра ли е като протеинен изто4ник,и въобште квото се сетите.Даите и някоя рецепта с извара.
единственото и хубаво нещо ако ме питаш е цената, съдържа прилично количество белтък, но с ниска усвояемост. Абе става, но не като основен източник на протеини
[quote author=“svetlio87”]Искам да ви попитам за изварата,добра ли е като протеинен изто4ник,и въобште квото се сетите.Даите и някоя рецепта с извара.
Смятам, че е доста добър източник на белтък... можеш с нея да си осигуриш 50% от белтъците за деня.
[quote author=“SGK”]единственото и хубаво нещо ако ме питаш е цената, съдържа прилично количество белтък, но с ниска усвояемост. Абе става, но не като основен източник на протеини
сега да вярвам ли или не,усвоява ли се белтъка добре или да не си купувам извара :?:
Посочи ми още един пост в който някой да оплюва биологичната стойност на изварата..
Само ще ти кажа, че от сурватката се прави и изварата и сурватъчния протеин...
10.01.05
16:34
Абе яж извара тя има много добър амино профил. Аз силно ти препоръчвам но яж и месо пилешко пуешко! аре успех!
Добре дошъл във форума!
Отдели някоя и друга минута
да прочетеш правилата!
Пиши на кирилица!
Поста беше преведен!