Изварата

14.12.04
23:24

Темата е модерирана от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2451&start=330
———————-
Искам да ви попитам за изварата,добра ли е като протеинен изто4ник,и въобште квото се сетите.Даите и някоя рецепта с извара.

15.12.04
02:50

единственото и хубаво нещо ако ме питаш е цената, съдържа прилично количество белтък, но с ниска усвояемост. Абе става, но не като основен източник на протеини

15.12.04
02:56

[quote author=“svetlio87”]Искам да ви попитам за изварата,добра ли е като протеинен изто4ник,и въобште квото се сетите.Даите и някоя рецепта с извара.

Смятам, че е доста добър източник на белтък... можеш с нея да си осигуриш 50% от белтъците за деня.

15.12.04
14:44

[quote author=“SGK”]единственото и хубаво нещо ако ме питаш е цената, съдържа прилично количество белтък, но с ниска усвояемост. Абе става, но не като основен източник на протеини

сега да вярвам ли или не,усвоява ли се белтъка добре или да не си купувам извара :?:

15.12.04
15:35

Посочи ми още един пост в който някой да оплюва биологичната стойност на изварата..
Само ще ти кажа, че от сурватката се прави и изварата и сурватъчния протеин...

15.12.04
16:17

Яж извара, разбира се. Колкото усвоиш, толкова.

15.12.04
22:10

Добре,благодаря ви :lol:

PS

10.01.05
16:34

Абе яж извара тя има много добър амино профил. Аз силно ти препоръчвам но яж и месо пилешко пуешко! аре успех!

Добре дошъл във форума!
Отдели някоя и друга минута
да прочетеш правилата!
Пиши на кирилица!
Поста беше преведен!

15.01.05
19:28

Горещо ти препоръчвам изварата!Тя е естетвен източник на протеин!Яж и не се притеснявай,но не разчитай само на нея!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1