14.08.08
13:16
Здрасти пичове :] Значи писах тука преди известно време когато още си търсех тренировъчна програма и сега мисля че е време да си взема и нещо допълнително за тренировката. До сега разглеждах теми за хранителни добавки и изчетох доста статии и реших че най добре за мен ще е да си взема протеин ( 100% WHEY Protein Gold Standart примерно ) някакъв глутамин и понеже разполагам с някакви оставащи 100 лв примерно искам да си взема още нещо очаквам препоръки .. понеже нямам постоянен достъп до компютър бих се поинтересувал сам в момента не разполагам с това време пък искам да знам точно за какво става дума
пс ако може да ме насочите към някаква тема или да ми дадете съвет по какъв начин да приемам тия вещества или да ме насочите към някаква тема. Мерси предварително :]
Моя фаворит е Weider
Kre-alkalyn +cinnamon + BCAA syntho+PTK + Glutamin
- В твоя случай си вземи кре алкалина и го пиййс глутамина преди и непосредствено след тренировка ,а 30 мин след тренировка пий протеина.Все пак изчакай някое по-компетентно мнение.
15.08.08
08:27
Протеин+Глутамин+Креатин (Креатина- Olimp Magna Power един фр остана много доволен от ефекта)
15.08.08
12:28
Да бе и аз мислех да се насоча към протеин креатин и глутамин та в крайна сметка мисля с тва да остана някой може ли да ми препоръча начините по които да ги приемам смисъл в тренировъчни дни и нетренировъчни как да си разпределям порциите като аз тренирам 4 пъти в сряда почивам.
казано от WarChieft на 15.08.08, 08:27:
Протеин+Глутамин+Креатин (Креатина- Olimp Magna Power един фр остана много доволен от ефекта)
Викаш няма равен
17.08.08
13:43
Искам да допълня тази тема с въпрос. Правя си комбинация от GOLD-a на ON и CEE на Mega Pro и се чудех какво да добавя още? Глутамин или БЦАА? Може ли да ми предложите и конкретна фирма за БЦАА и ГЛУТАМИНА ;)
Благодаря!
17.08.08
13:49
казано от WarChieft на 15.08.08, 08:27:
Протеин, глутамин и креатин е най-използваната комбинация и наистина е доста ефективна.
Бих ти препоръчал креатинова матрица, не съм пил, но само хубави неща съм чувал за тях :)
П.С. А, намерих я- КРЕАТИНОВИ МАТРИЦИ В тази тема разясняват за някои хубави матрици, може да попрочетеш, по-смислените постове са на силабг и особено на Lawrence.
Мнението беше редактирано от Martinakiss на 17.08.08 13:56.