Какво мислите за BUTTERFLY MASSAGER ???

07.01.05
19:26

Пичове какво мислите за BUTTERFLY MASSAGER ( http://tvshopk8.com/index.php?s=product&lang=1&prodid=87 ) ?Самнява ме да кача нешу от това хах.Но мислия да си го зема и да пробвам с него да си изчистия сланините от шкембето,паласките и краката какво мислите ще сварши ли работа ?

07.01.05
21:41

аз точно това нещо “което ще ви стегне корема” го имам.ползвах го малко време.има програми за масаж , за отслабване и т.н. Истината е че не вярвам да се постигне нещо с него.в началото се надъхах че ще си очистя сланините на корема ама не.Може би трябваше да го ползвам по-дълго време. Дано при теб подейства
P.S. Много бързо му свършват батериите

07.01.05
23:21

Апсолютна смешка е това ! И просто са пари в кофата за боклук.
по-здрави

X_

07.01.05
23:29

тук е изписано доста относно изчистването на излишните мазнини и само лаик би си помислил,че една вибрираща играчка може да замени тренировките и диетата :lol: някой пак търсят лесното

08.01.05
21:11

А бе хора манете ги тея боклуци по никакъв начин няма да ви помогнат пълен ташак са :)

08.01.05
23:35

Абе ще пробвам ас ... ще дам 20 лв ... ако не стане до 2/3 месеца нищу след това ще си го продам за 10 лв :D

09.01.05
01:05

електронната стимулация на мускулите не е блъф и рекламен трик, а наистина действа, друг е въпросът до колко уреди като Бътърфлай и разните вариации на ВС Телешоп и др. предлагат необходимото качество.
Имах един познат в чужбина,който ползваше подобен уред, специално разработен за бодибилдъри (не се продава у нас) и ми беше казал, че останал много доволен, но го комбинирал с блъскане, разбира се.
Не вярвай на това, което показват в рекламите, за да има някакъв ефект от подобен уред си требе и диета и тренировки

09.01.05
01:59

Много сме писали за това и общото мнение е че това са боклуци целящи да ни доизпразнят джоба
П.С. Един пост помня някой каза че е виждал Колман с такъв колан в някъв филм и ми стана интересно Колман тъп ли е или пак прибира тлъста сума от реклама

09.01.05
12:41

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Много сме писали за това и общото мнение е че това са боклуци целящи да ни доизпразнят джоба
П.С. Един пост помня някой каза че е виждал Колман с такъв колан в някъв филм и ми стана интересно Колман тъп ли е или пак прибира тлъста сума от реклама

Не бързай да заклеймявам нещо за боклук, при условие, че най-малкото не си го ползвал, както и аз и 99% от пишещите тук. Пак казвам, че ел.стимулация не е bullshit, НАИСТИНА ДЕЙСТВА, друг е въпросът дали устройството, който ще си купите притежава необходимото качество.

09.01.05
13:33

същите играчки на руския(циганския) пазар в пловдив са по 3 лева.няколко човека от махалата дето не тренират изобщо ме заплашваха че ще стнат по здрави от мен с тая джаджа и ме караха и аз да си купувам ама не се съгласих разбира се.
иначе доколкото знам тази пеперуда неможе да се отвори и когати ти свърши батерията просто трябва да си купиш нова пеперуда

09.01.05
19:01

[quote author=“SGK”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Много сме писали за това и общото мнение е че това са боклуци целящи да ни доизпразнят джоба

Не бързай да заклеймявам нещо за боклук, при условие, че най-малкото не си го ползвал, както и аз и 99% от пишещите тук. Пак казвам, че ел.стимулация не е bullshit, НАИСТИНА ДЕЙСТВА, друг е въпросът дали устройството, който ще си купите притежава необходимото качество.

Абе пич кой ти каза че не съм пробвал такакава джаджа бе.Още като навлезнаха един приятел си беше взел от чужбина и след месец използване ми го даде под предлог че не става нищо незабележимо.Пробвах и аз няколко дена но освен неприятните усещания на по високите степени нищо не стана забележимо а и самият факт че ги рекламират говори сам по себе си че са джобоизтисквачки ако ти си пробвал някой върхов модел за 1500 кинта незнам ????

10.01.05
02:56

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“SGK”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Много сме писали за това и общото мнение е че това са боклуци целящи да ни доизпразнят джоба

Абе пич кой ти каза че не съм пробвал такакава джаджа бе.Още като навлезнаха един приятел си беше взел от чужбина и след месец използване ми го даде под предлог че не става нищо незабележимо.Пробвах и аз няколко дена но освен неприятните усещания на по високите степени нищо не стана забележимо а и самият факт че ги рекламират говори сам по себе си че са джобоизтисквачки ако ти си пробвал някой върхов модел за 1500 кинта незнам ????

добре бе,ти какво очакваше да стане след няколко дни ползване ? Шварценегер ли ? Ми хайде тогава да зарежем всичко, което не дава резултати за една седмица.
Аз за рекламите по ТВ не говоря, съветвам всеки да стои далеч от боклуците,които се рекламират, но ми направи впечатление ,че много от пишещите тук (не визирам теб) обявиха за боклук нещо, което най-малкото не са пробвали.

10.01.05
03:01

[quote author=“The_scouser”]същите играчки на руския(циганския) пазар в пловдив са по 3 лева.няколко човека от махалата дето не тренират изобщо ме заплашваха че ще стнат по здрави от мен с тая джаджа и ме караха и аз да си купувам ама не се съгласих разбира се.
иначе доколкото знам тази пеперуда неможе да се отвори и когати ти свърши батерията просто трябва да си купиш нова пеперуда

А пък аз на пазара видях китайски авто-радиокасетофон за 12 лв.,всякакви екстри имал,  не мога да разбера защо хората си купуват Sonny или Panasonic за 300-400 лв.  :lol:
Шегата настрана, пеперудата е с часовникови батерии,няма проблем да се сменят, но е БОКЛУК, още на първите няколко ползвания може да се скапе и хайде в коша.

10.01.05
09:48

Е сега сони и панасоник са си широка потреба и не са “най-качествените”! Но винаги реалната собестоиност на продукта излезнал от завода е поне 10пъти по-малка тъкаче :) китаиското касетофонче е на реалната цена на сонито и панасоника. Та дайте линк към някакав качествен елетро стимолатор и някакви програма за това чудо и до каква хипертрофия води ,характеристики и тн. .
по-здрави

10.01.05
18:53

И на мен ще ми е много интересно да се посочи такъв с реално постигнати резултати SGK дай нещо реално и между другото ще стана Шварценегер щото няма да използвам подобни неща .ясно !!

BO

10.01.05
20:51

представяте ли си статия на Рони, в която той убеждава хората да тренират с такива бръмбъзлъци? Аз си представям само ако е склонен да се продаде за мноооого пари... или за още повече пари? Ама той си ги има, така че...

10.01.05
22:03

Защо си мислиш че рони има милиарди ?Пак и ас ще си зема такова пак ако стане ... ас таи ли иначе давам по 100 лева за зали и протеини .. за 20 лева цигании да правя.Ако има ефект ще пиша след ~2 месеца !

10.01.05
22:14

Ами 20 лв пак са си пари братле ! Много по-добре е да ги дадеш за храна и здраве отколкото за пласмасув боклук.
по-здрави

BO

10.01.05
22:52

ok, мой човек, парите са си твои (или на вашите всъщност), незнам...

10.01.05
23:08

[quote author=“bobtosh”]представяте ли си статия на Рони, в която той убеждава хората да тренират с такива бръмбъзлъци? Аз си представям само ако е склонен да се продаде за мноооого пари... или за още повече пари? Ама той си ги има, така че...

Който има ламти за  още повече Bobtosh :)  нищо чудно да го видим но мисля че точно Рони не е човека с най добрата преса това му е минус
[quote author=“emil_mlo”]Ами 20 лв пак са си пари братле ! Много по-добре е да ги дадеш за храна и здраве отколкото за пласмасув боклук.

100 % съгласен с теб който не уважава 20 кинта е милярдер въпреки че те най ги уважават.20 кинта са си 13,50 $ това и за  западноевропеец е добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1