Начин на взимане ...

16.08.08
13:00

Здравейте колеги, взех си Сириъс Мас на Оптимум, и когато тръгнах да си правия първия шеик се загледах к’во пише: сутрин и преди тренировка по една мерителна лъжица разтворена в 500мл вода/мляко, и същевременно виждам “лъжицата” която се оказа 250мл. Е та въпроса ми е наистина ли трябвада се пие по литър вода/мляко с 500мл протеин на ден? Лично на мен ми звучи адски нереално де, но все пак да ви питам и вас. Благодарско предварително.

16.08.08
13:45

Кутията знае по-добре от нас :)

16.08.08
14:10

Прави разлика между протеин и гейнър ;)

казано от Vasko на 16.08.08, 14:10:

Прави разлика между протеин и гейнър ;)

Хммм аз протеин искам дават ми гейнер ... ако Сириъс-а е гейнер де :P, а помеждодругото някои да има впечатления от амино2200 на ISS ?

16.08.08
17:58

Сириъс-а си е чист гейнер. На ISS аминките са много добри. Поне аз останах доволен от тях.

Еееее поне т’ва добре ... аминките! А за гейнера нещо положително? Лично аз при тренировка почти никва разлиака не осещам... дайте тогава мнения кво да си зема, ся мисля за No Explode AVPT, до колкото четох из форума и другаде само добри мнения... ако някой сподели п добро нещо ... добре дошло е :P.

ВН

16.08.08
22:47

казано от Фитнес Мафиот на 16.08.08, 22:29:

Лично аз при тренировка почти никва разлиака не осещам...

Все едно от картофи + извара да усетиш разлика. Гейнерът и аминокиселините са форма на храна. За да ги усетиш се иска или преди това да си се хранил много зле, или да си претренирал редовно, или да направиш паралел преди след в темпа на промяна мускулен растеж към ту постижения (максимална сила, тренировъчен обем) за два контролирани периода. Много сложно нали? :) Пиеш ги за застраховка, не чакай да ги усетиш. Усещат ги най-вече хора дето живеят на максимум натоварване (ментално и физическо) и като изпуснат суплементирането за 1 ден им се вкисва деня.

казано от Владимир Недков на 16.08.08, 22:47:

казано от Фитнес Мафиот на 16.08.08, 22:29:

Лично аз при тренировка почти никва разлиака не осещам...

Все едно от картофи + извара да усетиш разлика. Гейнерът и аминокиселините са форма на храна. За да ги усетиш се иска или преди това да си се хранил много зле, или да си претренирал редовно, или да направиш паралел преди след в темпа на промяна мускулен растеж към ту постижения (максимална сила, тренировъчен обем) за два контролирани периода. Много сложно нали? :) Пиеш ги за застраховка, не чакай да ги усетиш. Усещат ги най-вече хора дето живеят на максимум натоварване (ментално и физическо) и като изпуснат суплементирането за 1 ден им се вкисва деня.

Хах ми значи храненето ми е редовно (6 пъти на ден) работата ми не е напрегната кой знае колко, съответно май тоя гейнер не ми трябва кой знае колко много, щото калорийте на ден са ми около 3500(поне аз до толкова ги изчислявам) грубо казано. С риска да питам за 93417298346591645-ти път из форума ... е к’во да зема за качване. Тренирам от 2 години, в момента смея да кажа че имам добра фигура, но искам повече, но бързия ми метаболизам просто не ми го позволява и реших да мина и на добавки. Но явно и търговците по магазините разбират колкото аз :) :P. Та както казах един пост по горе мисля за No Explode. От тук а и от хора взимащи го знам че ефекта е мега назобващ. Други предложения също са добре дошли :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1