дайте предложения

AG

14.08.08
20:43

предложете ми някой протеин с който да не кача грам мазнини (защото имам малко мазнини за сваляне около талията) :) суроватъчния добър ли е? също така някои видове аминокиселини ,разполагам само с 60 лева за добавки сега ,така че ако може да се съобразявате с цената :) (начинаещ съм в областа на добавките така че ме извинете)

14.08.08
21:16

Американ Уей на АСН но няма как да не качип грам мазнина

NE

17.08.08
18:45

Ми сурватъчен преди и след тренировка...Грам мазнина няма да качиш ако тренираш много и се съобразяваш малко кво ядеш.Ако ядеш само пържено и баници няма как да не качиш мазно

17.08.08
18:59

Аре бре,я пак...

17.08.08
21:11

казано от Neophyte на 17.08.08, 18:45:

Ми сурватъчен преди и след тренировка...Грам мазнина няма да качиш ако тренираш много и се съобразяваш малко кво ядеш.Ако ядеш само пържено и баници няма как да не качиш мазно

Искам да го скивам тва животно дето качва само мусколи без мазно  :smirk:

17.08.08
22:33

Принципно само от протеин няма как да качиш, НО и НЯМА КАК да караш САМО на протеин. Той е “добавка”. Така че по-скоро внимавай какво ядеш, отколкото какъв протеин взимаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1