mitio krika da ili ne?

Темата е заключена.
MU

12.02.04
22:53

zaslujava li mitio krika uvajenieto ili ne? gledate li mu predavaneto po tv skat za mene toi e nai golemia manqk a za vas?

LU

12.02.04
23:17

Абе да ти кажа и аз преди мислех 4е е номер едно,ама напоследъка само глупости и простотии прави и ръси.Прави се на много здрав но според мене Здравко З. и П.Рачев могат да го бият във пове4ето дисциплини.А ина4е няма да можем да разберем дали наистина е най-добър,ако не се състезава в лигата по многобой.
В предаването му ме кефи 4е 4есто кани хора свързани с бойните изкуства и прави някакви измислени демонстрации
Интересно ми е и другите какво мислят за него така 4е пи6ете :!:

MU

13.02.04
10:43

a be spored men nito zdravko nito ra4ev 6te mogat da go sprat ami vse pak mitio krika si e mitio krika za men tezi silovi triboici sa mnogo sme6ni gledam uj nai silnia maj na bg apak 6te mi tegli 90kg guma po pqsak dobre we sega gledax edna stranica na svend karrlsen i tam toi darpa gledam na edno sastezanie 83 tona samolet a tez do kg po pqsak sme6nici xaxaax taka si e nosi mi 3 kega i se e umoril to tova ako mi e nai silnia maj na BG da ti eba i bulgariata togava….dokato mitio si e mitio :)

13.02.04
11:06

Мене Митьо Крика точно затова ме кефи - само приказва простотии и ми е супер забавно да му гледам предаването. Иначе не си падам по силовия трибой и не ме вълнува особено кой колко дърпа там или дига, обаче просто Митьо Крика за мене е номер 1 с простотиите си. Постоянно прави някакви супер смешни жестове и приказва глупости. А предаванията му с гости от бойните изкуства са ми тъпи, защото там почва да се прави на интелигентен и не блести с простотията си :-))

13.02.04
12:44

ее как може простотите му да ви кефаят ? простотие са си тъпи ма верно има нещо забавно в тоя пич ма не е кой знае какво като физика

IA

13.02.04
17:38

a?

Ако простотията не се харесваше на хората, нямаше да има кеч, улични боеве (състезателен вариант), че дори и нашата професионална футболна лига. :)
А и вярвам, че всички тук знаем, че изказванията на Крика се тирижират от разни по-високо поставени хора.

Мисля си, че можеше да постигне повече в силовия тробой, ако не беше предпочел да мине от страната на шоумените, но по настоящем не мисля, че Крика е в силите си да победи Здравко Занев или онова чудовище от Ботевград ... Чолаков му беше фамилията.

Но такъв е живота ... всичко е бизнес, а на всеки му се кара Майбах.

14.02.04
01:10

хаха незнам мите защо мислиш че тези спортове са простотия че има простотия има но не тя се харесва на повечето зрители ,които не са овредени и болни :)) а се харесват истинските неща в тези спортове !!

по-здрави ПС за крика по-добре да не го коментираме ,a и го няма в форума да се защити момчето ако му отправим критика :)))

17.02.04
15:46

Много хора ги дразни и не го обичат ама аз нямам нещо против него.
Проблема е само,че е изключително глупав и не може да върже 2 изречения,но пък е забавен в това няма спор :)
Най ме изкефи последното предаване.Каза,че нямало да има гафове защото той зам ще си бъде гост,ама точно поради тая причина изговори най-много небивалици от всички предавания досега... :lol:
Най-яко беше като каза,че могат да го питат всеки за каквото иска.След малко се обади някакъв човек и му зададе въпрос,а Крика вика: “Аааааа ти нарочно ми задаваш тоя въпрос за да ме затапиш !!! Ти сам можеш да си отговориш за него !” 8)  8)  8)  8)

17.02.04
16:30

Да и простията беше като го питаха колко му е ръката и вика 38 бъзик ли си прай какво не мога разбера после вика 46 :)) смех яко

по-здрави и успех

EN

17.02.04
22:44

Абе пичова кво да ви кажа пичага е. Бил ми е даскал по физическо в 132 СОУ, а сега тренирам в неговия фитнес... Ако го набара човек в добро настроение може да се спука от смях с него, кофтито е, че рядко е в готино настрение

LU

17.02.04
22:48

Крика даскал по физическо :D :D
Е такъв даскал искам и аз по физическо,сигурно постоянно е имало изцепки :D

EN

17.02.04
22:52

кво да ти кажа готино беше ама тогава съм бил 8-9 клас толкова ми е разбирала главата, обаче мноо задяваше момичетата а и те му връзваха :) бяхме се хванали 1 път с него на бас дали ще пипне коша за баскет в салона, ПИПНА го... :) Всички момчета правехме по 20 лицеви по тоя повод

18.02.04
00:15

hahah znachi vesel uchitel e bil hitro tva

20.02.04
16:58

Е аз не знам да има даскал по физическо дето да не задява момичетата :) И нашия е същи въпреки,че е далече от Крика...ама постоянно вика “чувствамс е отлично в мойто 100 килограмово тяло ” :twisted:

20.02.04
16:59

Е аз не знам да има даскал по физическо дето да не задява момичетата :) И нашия е същи въпреки,че е далече от Крика...ама постоянно вика “чувствамс е отлично в мойто 100 килограмово тяло ” :twisted:

21.02.04
13:25

za men Mitio Krika e smeshnik…po to4no mi haresva tialoto mu kato cialo
no ako ne govereshe…moje samo da go gledam

osobeno kato vednyj kaza “az za 10 dena kachih 10KG s 1KG creatine”
tova mi e interesno i iskam da go vidia ama mai samo toi gi umee teia neshta

a i drugoto deto beshe pokazal “negovata li4na trenirovka za muskulna masa”
1.klek 4x10
2.leg 4x8-10
3.skripec 4x8-10
4.biceps…prav s prav lost (5x5-6) ....SYS KAKTO TOI SE IZRAZI “С ЧИТИНГ”
nadali toi znae kakvo znachi CHEATING no beshe adski smeshno kato vdigashe s cialoto tialo i se klateshe celia za da vdiga shtangata

i kajete mi tova trenirovka li e ?!
4 muskulni grubi v 1 den ....daje 2 golemi v 1 den ?!!?

LU

21.02.04
20:51

Абе тренировка е.Базови упражнения за сила,какво толково странно виждаш :?: ако се възстановява няма проблем.
Колкото до знанията му по английски :D всички знаем какви са
1кг креатин го оставям без коментар

GR

22.02.04
00:01

крика е идиот! но смазва :))) на народа му дай хляб и зрелища-ей ти го крика прави се на хахо, мисли си че прави шоу, а май-май само се изляга. не го знам усеща ли се или не ... малко като някое хлапе все гледа да се доказва.

аз не разбирам много, но това че е печелил iron man му вдига активите. малко стари лаври ... не знам. мога да го оценя единствено като държание. а начина му на говорене е под всякаква критика в разрив с правоговорните правила в BG език, както и всички останали. често си ги измисля разни, но най-сцепва, когато изрече поредната простотия и започвам сам да си се смее :)))) я само за секунда се сетете за предаването с хелий-я. кой нормален на неговата възраст ще го направи? :) никой-точно за това има кой да го гледа :P

аз му гледам предаването когато мога

22.02.04
00:19

emi tva verno 1KG Creatine za 1 sedmica…..
kolkoto kakvoto i da mi govorish tova prosto ne e trenirovka…pod vsiakakva kritika e !!!
sled tva verno shte mu triabva 1 KG creatine + 1KG Coool Stuff da se vystanovi pi4a ako go pravi vednyj sedmi4no
i za taia trenirovka trea da sedi po 3 chasa v zalata be…..

ia pomisli malko!

ili nai dobre probvai ti da ia napravish tazi trenirovka

MM

22.02.04
01:01

Tova sa 17 serii, ako se zagleda6 malko po vnimatelno :D , koito se praviat za 1 4as. Tazi programa e za masa. Tova ozna4ava, 4e trenirovkata ne e nai-vajnata v slu4aia. Ne e nujno da pravi6 100 serii (po 50 :) na muskulna grupa) nali?Prez vreme na natrupvane na masa triabva da se nablegne na iadeneto, a ne na trenirovkata. Programite za masa sa napraveni taka, 4e da ne guvi6 muskulna masa, a da stimulira6 maximalno muskulite da rastat(samo s 1 bazovo uprajnenie stiga), kato gi vuzstanoviava6 sled tova s 1 kg creatin :D Kakto niakoi be6e kazal moje6 i po 10 kg da pie6, puk kakvoto ne usvoi6 6te izpikae6.
Osven tova mitio mnogo dobre znae kakvo e 4iiting ne se bezpokoite. 4oveka si pompa zdravo, kakvo mu se burkate. Sega, 4e ne iskate da vuzpriemete ne6to novo i razli4no, ne zna4i 4e triabva da mu se smeete.

LU

22.02.04
13:57

Vanisher защо ти се струва толкова невъзможна програмата.
Общо са около 16 серии,горе долу колкото правя за гърди само.Какъв е проблема?????Освен това той пие какви ли не неща така че възстановяването мисля че не му е проблем

22.02.04
18:45

emi…..za nego da….ama toi go kazva tova za nachinaeshtite kak da rpaviat !!!!
a edin nachinaensht ne pie tolkova neshta za recovery :)
toi kazva tova e moita trenirovak i ia prepory4vam bla bla bla…..

kakto i da e
prosto ne sym mu fen :)
vypreki che me radva

22.02.04
18:55

Spored men tova to4no si e za na4inae6ti. Po-malko serii :arrow: vsi4ki muskulni grupi. Taka se izbiagva pretrenirane i kontuzii, za6toto se izpolzvat samo bazovi uprajnenia, pri koito trudno 6te pravi6 gre6ki. Osven tova nikoi ne e kazal da gi pravi6 s negovite kilogrami , a suobrazeni sus sobstvenite ti vuzmojnosti.

EN

23.02.04
00:19

Тук трябва да се съглася с Мр. Мускул, когато бях абсолютно начинаещ тоест на 15-16 год. (след тва бях заебал фитнеса за близо 2г.) ходех да тренирам в залата на щангистите на Славия, там има 1 човек Евгени му е името (ако не се лъжа фамилията му е Попов) та този човек се е занимавал с щанги през целия си живот (между другото това е единствения човек който съм виждал да вдига 240кг. от лег, не се ебавам за това, Крика не съм го виждал под такава тежест, ако някой не са разбрали още тренирам в неговия фитнес, ама тва го писах и по горе)... Та по същество, от тези хора (при щангистите де) научих няколко много важни урока и те ми казаха 1 научи тялото си на натоварване и след това гради мускулна маса... Така че първия месец ходех на фитнес всеки ден тренирах малко ВСИЧКИ мускулни групи БЕЗ крака, а чак след това започнах да тренирам с програма и т.н. Не знам до колко е правилно това според вас, но мога да кажа на всички това което ми казаха и на мен тогава:

Първо научете тялото си на натоварване, а след това градете мускулна маса

23.02.04
19:38

ima dosta istina v tova

az li4no akto po4vah pak gore dolu taka praveh ama vse pak po 3 sedmi4no kato reduvah po 4 muskulni grupi ama beshe malko po razli4no
i to beshe za 1 mesec da svikna
1 den - gyrdi gryb biceps
2 den po4ivka
3 den - gyrdi gryb triceps
4 den po4ivka
5 den - kraka ramo trapec
6 den po4ivka
7 den =1den
8 den =2den
9…..
kato praveh po 3 uprajnenia po 3 serii po 8 vdigania ot vsiako

11.03.04
23:04

Абе Как може да се кефите на тоя бе. Не го ли виждате че само се изхвърля.Какво ви харесва тялото му Анаболен комплексар като много други.Не помните ли в сладко отмъщение как се спече като му казаха че ще му правят допинг тест.И не само това какви са тия негови тренировки някви частични повторения и се клати като небостъргач при заметресение използва големи тежести които не са мо по мярка да впечатли останалите.И само стероиди са му в главата.
И още нещо не сте ли забелязали в неговото предаване някой като се обади за съвет тая тиква почва да се хили като извара.Не е коректно към зрителите
Извинявайте ако съм ви отекчил :P

29.03.04
01:32

А какво ще кажете за рубриката му в “Фитнес Мания” по Нова,а и за предаването като цяло?

LE

30.03.04
12:43

Аз лично предлагам да го правим певица на Паинер Мюзик,ке го пуснем с Милко Калаиджиев па гледаи тогава и лег и клек и предно бедро и задно бедро и глутеус,на квот искаш туи ще те научи 8) 

Аве хора недеите така все пак след като се опитвате да давате мнения в този форум трябва поне малко да уважавате силовите спортове.Ако наистина ги уважавате то няма и дума за Крика да излезе от устата ви,то това не е човек а некво несиметрично говедо.
Те щяха да го изгонят от скат преди да се премести в нова,щот тъпака потрошил студиото и после професора Вучков които има предаване след него не можал да си го води :shock:

01.04.04
20:40

dobre che pod kriloto na himika inache ..............shte palna nula.az mislia che ,mnogo hora shte go biat po koeficent na uilks.v silovia triboi sa malko istinkite imena malko sa dokazanite sportmeni…...EVGENI POPOV,KONSTANTIN BAHCHEVANOV…........I DR.SILNI MAJE A NE DRUSANI PICHOVE kato manekena krika.

14.04.04
11:24

Много мнения, ама повечето се отнасяха до качествата на Крика като оратор... Е той не е такъв, затова няма какво да му се смеете дали може да вържи две изречения, или пък че говори само простотии. Важното е да е силен в своята сфера...

JO

17.04.04
13:16

Men si me kefi.Gledam si go i mi e interesno.

28.04.04
15:27

Tozi 4ovek me radva. :D Prili4a mi na dobrodushen 4i4ka hamalin :D Gledam mu predavaneto kogato go hvana, nyakoi pat dava dobri saveti ama pove4eto mu raboti sa smeshni. Dobre me zabavliava.
Tova za potroshavaneto na studioto kato go 4uh padnah ot smiah :D Predstaviam si prof. Vu4kov kak kreshti “Vazmozno li e takova bezobrazie?!”, a Mitio mu se hili i pravi smeshnite si dvijeniq. Za tqloto mu ne moga da kaza nishto, kogato napravq takova tqlo, togava ste govorq :lol:

28.04.04
19:41

Niakoi oguna li go tia vinkel deto go pokazva6e?Da viknem li Greg Kova4 da mu go ogune. Ebasi az probvah s kakvo li ne. Daje dosta hora probvahme i ne pomrudva. Prekalno e kofti formata, za da se ogune spored men. Ina4e Mitio si e pi4. Edin put kak igrae6e balet i vika, 4e taka mnogo rastql praseca…

29.07.04
01:59

Някой може ли да ми каже какъв му е ръстът, теглото и личнити постижения в трибойскити двиежения?

29.07.04
11:04

Ще ти цитирам какво пише в сп. Мускули и Фитнес бр. 77
данни:
тегло-105кг
гърди-120см
ръка-48см
талия-90см
бедро-80см
прасец-47см
Рекорди:
клек-370кг
лежанка-220кг
тяга-над 200кг

12.09.04
23:49

:shock: Митьо мноо се надува и мноо ме дразни. На базата на химийте се прай на голямата работа, а всъщност не мисля, че трябва човек да зоба заради славата!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1