Колко време трае шейк от гейнър след като се направи?

16.08.08
09:37

Въпроса ми е до колко време може да се пие шейк от мляко и гейнър или протеин след като се направи. Идеята ми е да си направя гейнъра преди да тръгна към залата и веднага след тренировката да си го пийна. А и на работа като ходя смятам да си направя протеинов шейк, а там смятам след 3-4 часа от направата му да го изпия.

16.08.08
10:12

Мене ако питаш 20 мин. макссс.Има много просто решение слагаш дозата без вода в шейкъра/шишето и там доливаш, ако по някаква безумна или необяснима причина няма вода в залата/работата носиш 2 шишета 1 + гейнер, 1 + водица :)

FZ

18.08.08
11:34

казано от Владимир92 на 16.08.08, 10:12:

Мене ако питаш 20 мин. макссс.Има много просто решение слагаш дозата без вода в шейкъра/шишето и там доливаш, ако по някаква безумна или необяснима причина няма вода в залата/работата носиш 2 шишета 1 + гейнер, 1 + водица :)

Така е добре да !Ако  е лятото най-много до 10 мин. го дръж разтворен и го пий  защото  след тези минути става за боклука .
Шишето или шейкъра  в което ще слагаш протеина трябва да е сухо .

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 18.08.08 11:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1