18.08.08
19:22
Здравйте!Днеска както си тренирах и отидох да си взема mp3-та.Знаете ли какво видах? Как един 18-19 годишен сладур си боцкаше промаболанче.Оооо да забравих ще си пие хапченца които ще премахнат страничните ефекти.То химията с Nolvadex става хранителна добавка...И когато си тръгвах вече го чух как си се хвали.Направо ме хвана яд! До преди 2 месеца му обясняваха как се прави мъртва тяга ,а вече зоби.И какво сега е налял,но без лубов към спорта,към тренировките няма да стане!
Не знаех къде да слойва темата за това я сложих тук :)
Е разбира се,всеки трябва да парадира с нещо...
едни с пари,втори-колко можел да изпие,трети-кви наркотици зимал,4ти кво зоби...така е...
Нека зоби,негов си проблем,това са идващи и отиващи си индивиди,фукащи се лятото в дискотеката и на морето.Такива никога няма да усетят магията на нашия спорт.
Ние пък сигурно дразним другите,че си показваме телата,но това е нормално,все пак закакво спазваме режими и лишения,и тренираме здраво.:)
Мнението беше редактирано от Финдо на 18.08.08 19:33.
18.08.08
19:34
казано от Финдо на 18.08.08, 19:31:
Е разбира се,всеки трябва да парадира с нещо...
едни с пари,втори-колко можел да изпие,трети-кви наркотици зимал,4ти кво зоби...така е...
Нека зоби,негов си проблем,това са идващи и отиващи си индивиди,фукащи се лятото в дискотеката и на морето.Такива никога няма да усетят магията на нашия спорт.
Много философски казано, но и правилно.
18.08.08
19:41
Еми мисля че не е философски,а самата истина!
Темата се слага в Общи :) А попринцип съм съгласен с теб.Но все пак ако имаше пари нямаше ли да взимаш някоя добавка,не говоря химия.Просто този човек иска още по бързи резултати и понеже е новак и неразбира последствията не вижда нищо лошо-знае че ще стане много як и ще те надмине въпреки че вчера се е мъчил с щипката на щангите.
Посъветвай го да си удари една **кия, ама като за последно че повече може да не види приятеля си изправен :-) :lol: :-)
18.08.08
20:27
казано от Vasko на 18.08.08, 20:04:
Посъветвай го да си удари една **кия, ама като за последно че повече може да не види приятеля си изправен :-) :lol: :-)
Хахахахх :lol: даммм вятарът които духа за да се дигнат платната може повече да не повее :D :D :D
18.08.08
20:40
Всеки има право на избор! Щом момчето е прежалило децата си заради 5-10кг мускули, нека да е жив и здрав!