Стак за маса

19.08.08
17:55

Здравейте на всички четох доста теми от форума но не намерих на 100% нещо което да отговаря на въпроса ми.
Нов съм тука и в последно време започнах да ровя в нета да търся добавки.. та въпроса ми е например не съм решил нищо все още но съм харесал този креатинов продукт на muscletech http://www.bodybuilding.com/store/mt/cellhard.html ..
Ta мисълта ми е 8 седмици освен това и пркакво може да мепоръчате още да си взема (казах 8 защото доколкото разбрах при прием 8 седмици било по ефективно..)имам в предвид глутамин/протеин/аминокиселини или да го заменя за някакъв друг продукт тоя celltech , защото доста чета,но при толкова марки и продукти на пазара човек се обърква . Ще се радвам ако въпроса ми се вземе под внимание.
Мерси предварително :)

Темата беше редактирана от Thriller на 19.08.08 18:06.

19.08.08
18:19

BSN mass stak
Animal серията
Controlled labs имат
EST хардкор стакове
Mega pro

Много са.Дай повече данни - ръст,мерки,килограми,стаж,години..

СБ

19.08.08
18:19

Така и не си дал най-важната информация - на колко си години и от колкро време тренираш?
Като съдя от написаното от теб ми се струва,че си начинаещ, затова наблегни на стабилното ядене и още по-стабилните тренировки. При начианещите е добре или да не взимат нищо, или да се съсредоточат върху основните добавки - протеин, креатин и витамини. Защото ефектът от тях при начинаещите ще е по-добър отколкото веднага да се нахвърлиш върху нещо по-особено

19.08.08
19:00

Да извинявам се за което..съм миналата година започнах от август и тренирах до средата на юни тази година като направих една почивка от 1 месец през януари заради натравяне, а от края на юни не съм стъпвал в зала .. . в момента съм 17г(навършени)62кг/170см . Дано е от полза еми аз пих тази година протеин и глутамин само имаше ефект наистина ,но не бях пробвал креатин и като се зачетах за тоя продукт реших че би бил хубав не знам вие кажете :)

Мнението беше редактирано от Thriller на 19.08.08 19:05.

СБ

19.08.08
19:05

Много-много далеч си още от добавките. Малък ти е стажа и килограмите, наблегни яко на храната, яж на всеки 2-3 часа,така,че към края на деня да се съберат 6 пълноценни хранения. Все още си в разцвета си и само с ядене и тренировки можеш да постигнеш чудеса

NE

19.08.08
21:05

silabg - евала братле! Дистрибутор си , но казваш истиниата.Браво!Първо гледаш да помогнеш , след това всичко останало :)

19.08.08
22:17

Thriller до края на лятото наблегни на тренировките с повече повторения за да изградиш сила,набавяй си протеини от храната(яйца,пилешко,риба тон),на този етап не са ти необходими добавки.След това зимата,когато вече мускулите ти придобият сила и издръжливост на натоварванията,започни тренировки с по-големи килограми,увелечи приема на протеин и ако тогава усетиш,че ти е нужно допълнителено,си вземи като за начало едно суроватъчно протеинче.Успех  ;-P

20.08.08
08:49

Аз това имах в предвид не сега да си взимам добавки мога да си ги купя но ще ги пия зимата .. (:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1