20.08.08
19:07
Ее как може да не се похвалят от Боди-Арт с новата си находка(поне аз сега я виждам)
Nutra-Force Whey Blend 5lbs
Като профил изглежда страхотно, но в интернет не намерих много за конкретния продукт, ако някой знае нещо, нека каже :)
Лично мен такава цена за суроватъчна смес ме задоволява...
20.08.08
19:19
Ми като го сметна като цена, 1 лев по-съпо излиза от Американ уей. Е, да, малко повече протеин има. Същото, общо взето. Но и аз не знам за тази марка.
20.08.08
20:08
Ами щяхме да се похвалим, но свърши много бързо, за няколко дена. Няма смисъл да бием барабана и после да ви разочароваме че не е в наличност.
Протеина е доста интересен. Вече и няколко колеги го разгледаха и мога да кажа че е типичен изолат- консистенцията е като чай, много пяна, моментна разтворимост, вкуса е що годе приличен. Очакваме до 2 седмици макс да го имаме в 5 вкуса.
Като дойде ще пуснем “сирените” и ще го представим по-подробно заедно с марката.
Трябваше да си купя 1 кутия като взимах Оптимумите, ама се стиснах :)... Започнах усилено кардио и ми трябва доста протеин и днес си мислих да мина да си купя едно бидонче Нутра форс, още повече като ми го похвали, а и обичам да разнообразявам пудрите, т.е. да не пия един и същ протеин по 2-3 пъти на ден. Пусни 1 ЛС като дойде пратката.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.08.08 20:15.