16.08.08
23:12
Здравейте!Искам да ви попитам дали сте забелязали някакви странични ефекти след приемането на Креатин.При мен сякаш се получи една нестабилност в кръвното налягане.Започнах често да вдигам кръвно и не мога да разбера дали е от стреса,който имах тази година покрай кандидатстудентските изпити или от прекомерната употреба не креатин,защото доста често го употребявах.
17.08.08
11:09
именно,аз за монохидрата говоря.Когато го взимам ми се повишава кръвното ,но с около 5 пунката заради водата.Но сега през лятото ми стана доста неспокойно.
Така е, забравете го този монохидрат! При положение че има нови формули с доказано по-добър ефект...
От прекомерна употреба какво имаш предвид? Големи дози, цикли без почивка...
17.08.08
11:55
Единствения “страничен ефект”,който съм имал от монохидрата е видимо увеличаване на размерите ми :)
17.08.08
13:03
имам в предвид 2-3 месеца в цикъл и 1 месец почивка и после пак и така доста време :).А между другото аз съм пил и фосфат креатин и от него имах някаква реакция ,при която ставах червен като след слънчево изгаряне и температурата на самата ми кожа стажеше толкова висока ,че зимно време се събличах по бельо.Но това беше за около 10 мин след изпиването на дозата :) и после всичко беше ок :)
Мнението беше редактирано от black_rider на 17.08.08 19:59.
21.08.08
06:47
казано от black_rider на 16.08.08, 23:12:
Здравейте!Искам да ви попитам дали сте забелязали някакви странични ефекти след приемането на Креатин.При мен сякаш се получи една нестабилност в кръвното налягане.Започнах често да вдигам кръвно и не мога да разбера дали е от стреса,който имах тази година покрай кандидатстудентските изпити или от прекомерната употреба не креатин,защото доста често го употребявах.
Всяко нещо е отрова, когато не е съобразено количеството. Има... само помисли над това, че при прием на по-голямо количество за продължителен период се получава изсушаване на организма, ако не се приема достатъчно вода.
Добре е да се приема в по-малки количества без изхвърляне в дозировката!
Лично мненение.
Мен монохидрата ме удря яко в бъбреците :(
Ставам по 4-5 пъти през ноща да пикая.
21.08.08
09:06
Е то от него принпно много си се пикае.Аз една малка минерална вода по 4 пъти я пикаех.
21.08.08
11:49
Аз пък пръцках яко когато бях в цикъл с креатин. Нещо ми беше раздразнил стомаха явно.
21.08.08
14:16
ти пак си добре ,един приятел получаваше разтройство от креатин.Каза ,че в мига ,в който пие креатин ,максимум до половин час,започва да го свива корема.
02.09.08
18:36
abe creatina ima strani4ni efekti sas sigurnost zadarjane na voda i netrqbavd a se prekalqva i nai dobre etilov ester :)
02.09.08
22:21
Аз лично не съм имал никакви проблеми при употребата на креатин. Досега съм взимал само монохидрат на Нутрим и Оптимум,но смятам зимата да пробвам и някоя от новите формули,но още се чудя коя
03.09.08
12:19
Е добре де значи явно в крайна сметка всичко отново опира до генетика... а общите странични ефекти са натоварването на бъбреците, малко сърцето и задържане на вода...
може да имате проблемис стомаха
А ДА ПОПИТАМ А БЕ МОЯ КРЕАТИН ОСТАВА КАТО НА КРИСТАЛчЕТА (УТАЙКА) НА ДЪНОТО НА ШЕЙКАРА КАЙЕТЕ И ПРИ ВАС ЛИ Е ТАКА?
30.09.08
11:38
казано от alex4o на 30.09.08, 11:31:
А ДА ПОПИТАМ А БЕ МОЯ КРЕАТИН ОСТАВА КАТО НА КРИСТАЛчЕТА (УТАЙКА) НА ДЪНОТО НА ШЕЙКАРА КАЙЕТЕ И ПРИ ВАС ЛИ Е ТАКА?
На коя фирма е ?Самостоятелно само с вода ли го разтваряш ?
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 30.09.08 11:39.
Креатина не се разтваря, той си стои на прах. Както и някои протеини не се разтварят много.
казано от FZKTWGS на 30.09.08, 11:38:
А ДА ПОПИТАМ А БЕ МОЯ КРЕАТИН ОСТАВА КАТО НА КРИСТАЛчЕТА (УТАЙКА) НА ДЪНОТО НА ШЕЙКАРА КАЙЕТЕ И ПРИ ВАС ЛИ Е ТАКА?На коя фирма е ?Самостоятелно само с вода ли го разтваряш ?
фирмата е трек нутришън е да самостоятелно го разтварям ама след няколко дена ша си купа и нов гейнер
Значи самото вещество “креатин” е е безцветно, кристално вещество, което в мускулната тъкан се използва за производството на фосфокреатин...и т.н.
23.03.11
20:57
Абе хора като се пие креатин , и напримерно станат някакви реакции после може ли да се поправят или е възможно да останат за цял живот !!! ?
24.03.11
22:05
Умираш.. Сега сериозно, нищо не може да стане ако си напълно здрав и го приемаш без зареждащ период.
24.10.11
12:03
Ами , благодаря и аз си купих креатин и много исках да чуя няколко мнения на хора които са го употребявали , тъй като познавам само един човек който го е пробвал и като направи зареждащия етап и получи стрии и аз смятам че е по добре зареждащ етап да не се прави