20.08.08
08:17
Търся си компаниа за редовно каране на колело из варната ! немам претенции каде ;)
20.08.08
09:18
Това да не ти е сайт за запознанства.Същата тема си пуснал на 24.01.2008 г.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/30350/
дори една дама тогава ти е отговорила.
Хммм ясен си май търсиш второто :-)
Един мой приятел събира компания утре ще ходи към Суворово от Варна...
21.08.08
13:05
ххахахаахах да чесно казано предпочитам второто :D ама не това е най-важното ;) ами да биах пуснал и преди подобна тема ама сега колелото ме вълнува повече ;)
Напоследък често ходим към кулата по черните пътища.Но сме само момчета.Тази тема май наистина е за сайт за запознанства..
21.08.08
14:20
Е бате, догодина значи чакаме:
“Търся шофьорка със собствен автомобил за гонки из Варна. Няма значение къде.”
Хах, ДЗВЕР, това беше виц :lol:
Къде из Варна ще караш колело? Освен в Морската градина, другаде не става. А там ще си намериш компания, сигурна съм.
21.08.08
17:36
Стига сте се заяждали с момчето! :)
Да не отварям нова тема,търся си съмишлениЧКА за зала,да знае кои тежести колко кг са,да ми подава лостовете и да ми зарежда дъмбелите.Важно е да отговаря или поне да е близко до следното описание:
казано от D3BEP на 21.08.08, 16:30:
65 кила, един и осемдесе, един и десет гръдна обиколка, метър и десет бедър, 15 санта токчета, 25 лазарника максимум.
21.08.08
19:25
хахахах :) добре вие ме зехте сериозно за бъзик ама както и да е сърдити нема радвам се, че забавлиавам ;)
Е майтап нали трябва шоу да става и като се изцепи някой така всички се възползваме ;-) Аз ти казах къде ходим да караме-към телевизионната кула там през черните пътища ..