21.08.08
16:06
Здравейте!
... значи можето положение е следното:
на 19г съм 57кг, 174 см., работя тежка работа, спортувам 3 пъти седмично плуване и 2 пъти тенис, така че мисля че това е добър заместител на фитнеса.
Купих си CGT (някой така ме посъветва), но незнам с какво да го комбинирам - дали с Explode Whey Protein или с Explode Mass Gainer?
Та моля ви за съвет, кое от 2те да избера и как да ги приемам в комбинация с CGT-то през седмицата и по колко.
Поздрави
21.08.08
17:22
Навярно целта ти е качване на мускулна маса,но не мисля че това,което правиш може да бъде заместител на тренировката с тежести,няма да качиш,а даже ще смъкнеш,защото и с трите спорта си в аеробен режим така че гориш освен от мазнините и от мускула, което противоречи с целта ти.Обаче ако искаш да си жилав тая комбинация от спортове става
21.08.08
19:04
Избери протеина и си купи декстроза от някоя аптека и така ти става гейнер ;)
И между другото НЯМА НИЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА ЗАМЕСТИ ФИТНЕСА И ТЕЖКИТЕ ТРЕНИРОВКИ ! :)
Кажи какви цели гониш, ако е само възстановяване, пии си протеин-а след тренировка и CGT-то преди(може и след) и ще си тип-топ, въпреки че в комбинацията единствено таурина е в нужните дози.
Ами целите ми са да наддам малко естествено, а неможе ли направо да си купя гейнера, вместо да купувам и протеин и декстроза... а тва CGT, мога ли да го пия със сок или мляко, щото нещо не ми е хубаво :)
Как ще наддадеш с това ежедневие...Ти разказваш играта на тялото от работа и тренировки.
Освен,че няма да наддадеш,даже ще слабееш,но едва ли,тъйкато няма на къде повече-57 кг.
Мнението беше редактирано от Финдо на 22.08.08 07:20.
Е добре, тогава ме посъветвайте какво да направя? да спра 2та спорта и да започна фитнес ли ?
Първо каква ти е работата?
Второ спри тениса поне.Плуването може да го комбинираш с фитнес,примерно 30 минути плуване в дните,в които нямаш фитнес.
Трето:Храната
Едва тогава може да помислиш за добавки.
Мнението беше редактирано от Финдо на 22.08.08 07:51.
Ами работата ми е целодневно да стоварвам стока от камиони в склад...
С храната вече имам проблем, всмисъл такъв ям много, по 5-6 пъти на ден поне не всеки път обилно, но достатъчно, знам че трябва да се гледа не колко, а какво, но с това ежедневие нямам много време да избирам какво да ям...
Просто ме посъветваха, че със гейнер/протеин в комбинация с тва ще кача малко поне... и така.
22.08.08
18:00
Значи спри тениса и намали плуването. Почни фитнес. Яж много. Ако искаш гейнер - хубаво, но варианта някакъв по-евтин протен и декстроза първо може да ти легне по-евтино, второ можеш да контролираш дозите.
22.08.08
20:14
Мани ги тия Explode, ех навъдиха се и те клошари, жадни за 20те лева на народа.