бърз метаболизъм

Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=38834#38834
—-
извинете предварително ако не съм потърсил достатъчно по форумите,но разбрах че съществува РЕЖИМ ЗА ПОКАЧВАНЕ НА МАСА ПРИ БЪРЗ МЕТАБОЛИЗЪМ.много ще съм ви благодарен ако ми дадете линк или ми дадете информация по въпроса.тъи като моя метаболизъм е НАИСТИНА БЪРЗ и смятам че точно там е причината да не мога да трупна едно килце  :cry:  :oops: .иначе доста похапвам и добре тренирам(без да претренирвам и т.н.).благодаря предварително

02.01.05
12:19

Повече Въглехидрати трябва да приемаш за да има растеж при теб доколкото разбирам си ектоморф което значи доста въглехидрати можеш и прости да приемаш с твоя метаболизъм

02.01.05
14:37

щом метаболизма ти e НАИСТИНА БЪРЗ, трябва да ядеш НАИСТИНА МНОГО, само че не какво да е и кога да е. Това, което ти трябва е високо-въглехидратен хранителен режим. Прочети в сайта и подобни постове във форума, изготви си режим пригоден към твоите особености - какво обичаш да ядеш, кога тренираш и т.н. и го напиши тука, ще ти помогнеме да го доизпипаш.

знам че правя една грешка но изглежда не е трябвало да я подценявам-ям когато ми доиде и квото ми падне  :oops: ,само вечерта мога да се похваля с качествени храни и горе долу по едно и също време,също напоследък не тренирам в точно определени дни и точно определен час,мога да ви дам подробности за мен като -височина,години,кг,обиколки(на гърди,талия,китка и т.н.),стига с тва да ви помогна и съответно вие на мен,смятам да почна да ям извара,до момента не съм опитвал и ми се струва гадна,но кат видях колко много белтъци съдържа...току-що изчислих че ми трябват 2830ккал за да подържам скромните си 70кг,ако ги направя на 3000ккал(и аз не знам как,сигурно не приемам повече от 2000 на ден) дали има някакъв положителен ефект

02.01.05
16:27

В първия си пост твърдиш че “иначе доста похапвам”, а във втория че “сигурно не приемам повече от 2000 ккал на ден”.
Едно от двете със сигурност не е вярно. :)  :)
За да разбереш дали ти трябват 3000 ккал или повече, или по-малко едниствения начин е да опиташ и да експериментираш.
Калориите са най-важния показател, но съсвем малко отстъпват по важност следните фактори:
- какви са пропорциите на въглехидрати/протеини/мазнини.
- какви са източниците на храната - добри храни ли са или празни калории като белия хляб или още по-лошо откровено вредни като напр. Биг Мак с пържени картофи;
- кога в течение на деня какво консумираш;

ми,покраи празниците похапнах доста и по всяко време,иначе с тва училище ям много малко и закусвам много късно,иначе се храня поне с качествени храни:ориз,пилешко месо,пшеничен зародиш,много хляб ям,пържено също(нямам го тоя проблем че ще надебелея),но както казах ям когато ми падне и макар и качествено недостатъчно,не се старая след 6 да приемам повече белтъци отколкото въглехидрати.а тези пропорции белтъци:въглехидрати:мазнини ..невъзможно ми е и да предположа

03.01.05
00:15

Абе яж си и след 6 въглехидрати при теб няма да е зле.Пробвай един месец високовъглехидратна диета яж и след 6 часа и виж какви са резултатите ако няма нарастване увеличи ги още ако е много можеш да намалиш въглехидратите като увеличиш белтъчините.
П.С. Универсална рецепта няма трябва всичко да пробваш и отсееш аз не мога да ти кажа яж това и това и ще постигнеш това,просто всеки е индивидуален,културизма се основава на пробите и грешките
Успех

PS

10.01.05
18:35

Трябва ти ВВД. Потърси из сайта за пове4е инфо. Аре успех!!!

10.01.05
18:44

Глупости ! Не трябва високо въглехидратен режим ,а ми дори ниско въглехидратен режим. Защото въглехидратите се освояват най-бързо и забързват допълнително метаболизма. И приемането на повече мазнини и протеини би помогнало в случеят.
Яж разделно и цели сложните въглехидрати. Яж яко протеини и мазнини. Та яко ядене почивка и тренировка съобразена с яденето при цел качване на маса.
по-здрави

10.01.05
23:24

Аз не съм съгласен с горното поради ред причини но нека човекът си избере даже всички спецове по хранене препоръчват повече въглехидрати при ектоморфи но изборът се пада на него

10.01.05
23:42

Ами дам мога да се съглася ,но естестено е да поема вългехидратите в смесено хранене и да не освоява нищо ,а само да хаби тъка важните му калории. Друго нещо ,което ще направи е да яде бързи въглехидрати и те ще му забързат метаболизма ,а след това няма да яде примерно 4 часа поради даскало или тн. .  За това му препоръчвам освен въглехидратите да приема много мазнини и протеини.
по-здрави

AC

10.02.05
15:23

Напротив, рецептата е универсална... ЯЖ МНОГО И ПОСТОЯННО и ако пак няма ефект, ела да те почерпя...!  :D М/удр., като казваш, че не ядеш въглехидрати след 18:00- в колко си лягаш?

Абе и я опитай да ги идеш до края на вечерта, няма да се зацапаш кой знае колко...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1