Като пусках темата, не го направих с цел да оплювам Нутрим и по-специално баровете им.....напротив! Протейновите им вафли са доста добри спорет мен и като камбинация между веществата и като вкус и като цена. Най-доброто е , че нямат аспартам (по-старите версии) ...! Исках да знам мнението на др. потребители. :)
Може ли някой от вас да прадложи бар , в който да има само суроватка, без аспартам и с ниски мазнини и въглехидрати?
22.08.08
09:34
казано от streetfight на 22.08.08, 07:07:
За въпросния 90 ПРО ГОЛД стана ясно, че изследване публикувано във форума е манипулирано и съвсем невярно.
Би ли споделил какво съм манипулирал в изследването - не за друго ами защото аз съм го правил?!
Дай някъкви аргументи подкрепящи твърденията си или те си остават празни приказки!
Като ти чета постчето стигам до извода, че си толкова объркан, че едва ли ще намериш пътя до вкъщи!
За оплюване и дума не може да става - те сами си го забиват с качеството на продуктите.
Не ми се впуска в дискусии за качество много мога да говоря на тази тема!
И още нещо хората не били опитвали Нутрим, а ти да си опитвал нещо друго освен него та говориш така смело за качество?
п.п. Всеки ползва това което му е по джоба, но разликата е в резултата ;-)
п.п.2 Направих си труда да ти прочета мненията ти във форума и ми стана ясно колко си “компетентен” - чак ме хвана яд че си направих труда да ти отговоря на “съдържателния пост”. :lol:
Мнението беше редактирано от head_hunter на 22.08.08 09:47.
22.08.08
10:17
head_hunter, нямам намерение да се обяснявам в какво и колко съм компетентен, който трябва го знае, а ти явно най-добре знаеш какво говоря за изследването
Streetfight, вместо да се напъваш да мислиш вземи попрочети стари теми във форума за Нутрим. Негативното мнение за тях е напълно оправдано и не е мнение само на един човек, а на десетки, включително хора с доста повече опит от новоизлюпен индивид като теб. А вече всеки сам си преценя за себе си дали да спазва поговорката “Парен, каша духа”. Аз съм се парил 5-6 пъти от БГ фирми. Нямам причина да си мисля, че в Нутрим са си взели поука и не бих дал 2,20 за вафла, в която е напълно възможно да няма и 10 г соев протеин. Ако някой ми каже, че веднага ще ги хванат и санкционират при подобна лъжа значи е последния наивник и живее в някоя друга държава.
За мен 90% от американските вафлите също не струват - бъкани са със захар и боклуци и са скъпи. Но поне отговарят на етикета.:), знаеш, че поне протеина вътре е такъв какъвто трябва да е. Сещам се само за едни, които според мен са добри - VPX Zero Impact.
22.08.08
11:04
Нямам никакво намерение да се напъвам, напъването става в залата, там си проличава кой колко знае и с какво се тъпче, аз имам едно виждане, друг друго
22.08.08
14:42
Ти да не си новоизлюпен рекламен агент - сменяй професията, че ще протегнеш крака от глад. :-)
И сега за това колко разбираш от хранителни добавки:
казано от streetfight на 16.07.08, 12:14:
Здравейте, питам защото на опаковката пише да се приема 5 гр. преди тренировка и 5 гр. след, а в повечето мнения във форума пишете да се приема след тренировка и преди лягане?
От темата ти “Кога да вземам Л-Глутамина на JC” :-)
И не приключваме до тук - следва продължение:
казано от streetfight на 17.07.06, 13:52:
Здравейте, от 2-3 месеца насам започнаха да ми излизат много пъпки по гърба, 100% съм сигурен, че са от хранителните добавки ( Creatine Nutrim, Pro Gold, Junior пак на Nutrim ), та да питам дали някой има същия проблем и по-важното как да ги махна тия пъпки?
От тук човек може да види какъв “огромен опит” си натрупал с хранителните добавки!
А цитираното мнение ме подтикна и да ти дам съвет за пъпките - пробва ли да се изкъпеш?
Горното е от темата “Пъпки по гърба???”.
Специално за тези от Вас решили да си водят записки: ;-)
казано от streetfight на 30.07.06, 18:40:
http://nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=184&gid=73
Искам да го ползвам при игра на тенис, за повече издържливост, ще ми свърши ли работа?
Скоро споделения опит:
казано от streetfight на 02.08.06, 08:27:
Не, не можах да усетя да дава енергия, но поне вкуса му е хубав :)
Тук вече съм прехласнат по опита ти с добавките и ставам вечен твой фен :lol:
И нещо ексклузивно само и единствено за този форум - “Гурото” на добавките, човека за когото няма тайни във фитнеса изпада в тежък размисъл и дълбоко затруднение:
казано от streetfight на 20.03.06, 11:55:
Става въпрос за момиче, за сваляне на някое и друго кило, може да препоръчате нещо, благодаря предварително
Искренно се забавлявам с теб момченце - вече съм твой заклет фен и ще следя всеки твой пост надявайки се и аз някой ден да достигна до твоите възвишени познания в областта на хранителните добавки и конспирациите срещу любимата ти марка.
След като видяхме колко си наясно с този спорт защо не се замислиш да го смениш с нещо което ти се отдава - например вместо да се напъваш в залата върви да вършиш същото в тоалетната.
Надявам се да съм писал толкова ясно, че дори и ти да ме разбереш.
Последното мнение много ме развесели, благодаря за което.
Не мога да разбера защо всеки новобранец с малък стаж влиза във всяка тема и пише само глупости (вместо да чете първо), като се почне от хр. режими и се стигне до хр. добавки.
23.08.08
12:16
head_hunter, виждам че майка ти ти е помогнала да си напишеш домашното, жалкото ти преживяване като сис. админ. пред мониторчетата и 1 час на ден в залата осмислят живота ти, продължавай в същия дух, набрал си скорост!
23.08.08
15:23
Това мозъчна пръдня ли беше?
Съкровище писал съм домашни котато си бил просто блясък в очите на баща си.
Погледни си постовете - сигурен съм че речника ти съдържа максимум 500 думи /това е най-оптимистичното предположение/.
Сладур я пусни някоя твоя снимка да те видиме как изглеждаш или имаш физика на шестокласничка /с твойте разбирания за фитнес и добавки съм сигурен, че е така/?
А за работата ми ще говориш когато почнеш да изкарваш колкото мен, а до тогава събирай от закуски за ПроГолд 45.
Кух си като родопска гайда мойто момче бягай да четеш!
Нито здрав нито умен - съжалявам те.
До тоя момент ми беше забавен - сега отегчаваш с плиткоумие и слаб речник.
Няма да си губя времето да пиша повече - ако имаш да ми казваш още нещо на ЛС.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.08.08 15:25.
20.02.14
16:59
Винаги sled тренировката взимам това http://www.nutrim.bg/product/1/35-Whey-protein-bar Whey Protein Bar :)
На 14 години съм 162см и тежа 55-6кг Добре ли е като за мен защото когато го взимам се чувствам “презареден” :)
Мнението беше редактирано от Десислав Нейчев на 16.04.14 14:02.