Как да покача височината си ?

Темата е заключена.
KO

23.08.08
13:24

Здравейте на всички на 18 години съм 1.78 съм висок тежа 80 кг.На тази височина съм от половин година някаде.  Та моето питане е някакви упражнения които биха ми дали няколко см височина и 2-3 да са пак ще съм доволен. Тренирам кикбокс и по голямата височина би ми била в голяма полза. Чул съм за скокове дъга и ще помоля някой който е наясно да ми обясни как точно се правят и евентуално всичко свързано с покачването на височината което знаете ако може да ми споделите ще сам би безкрайно благодарен , мерси предварително.

23.08.08
13:27

Височината си е до ген според мене.Но можеш да помолиш двама приятели да те дърпат съответно за ръцете и краката - може да има ефект :) късмет

23.08.08
13:36

Предната седмица е имало сигурно 4-5 такива теми - разтърси се за отговори там

ГН

23.08.08
13:57

Някой вчера предложи вече да се заключват нов такива теми... и ето ти нова тема.

Един от петребителите имаше много показателен подпис - че опая му работа виси години, но не се е издължила и с милиметър :)))))))))))))))))))))

Хилядната такава тема сигурно:Д.Ръста си е до ген,принципно има упражнения ,които могат да повлиаят благоприятно на растежа,но ако се тренира още от детска възраст,ти вече на 18 ,дето се казва догодина ще те женим :P Друг вариант е хормона на растежа,но е адски скъпо и трябва да се прилага за доста продължителен период от време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1