Смяна на добавки?

VA

23.08.08
20:23

До сега взимах Cell-mass и Нектар, но за да не се получи пренасищане на организма само с въпросните марки добавки и за да продължат добавките да имат положителен ефект реших да вкарам малко разнообразие. И ето какво реших:
Сменям Cell-mass-а и Нектара с Nitrix, No Explode и Протеин на BSN. Също така се чудя дали да сменям и БЦАА-то / в момента пия на ON/
Кажете си вашето мнение

казано от valentin на 23.08.08, 20:23:

за да не се получи пренасищане на организма само с въпросните марки добавки и за да продължат добавките да имат положителен ефект реших да вкарам малко разнообразие

?!?!Това от къде си го чел.

23.08.08
21:40

Недей да сменяш марки. Разнообразявай цикличността на добавките. Примерно пий 1-2 месеца ВСАА, после спри, задръж резултатите и после пак, а може да добавиш и глутамин. Или започни само с протеин, после постепенно добавяй другите добавки през месец-два и накрая пак остани само на протеин. Но да сменяш марки при положение, че ползваш едни от най-добрите...

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.08.08 21:40.

VA

24.08.08
08:21

Добре де! И все пак...? Винаги го има любопитството как биха ми повлияли други хранителни добавки. Знам, че тези които взимам сега са от най-добрите, но и за продуктте на BSN се чуват добри отзиви. Ако не опитам , няма как да разбера какъв би бил ефата от тах, нали?
Та въпроса ми е точно тези продукти ли да взема /Nitrix, Protein и NO-Explode/?

24.08.08
12:08

Отговора ми е, че и те биха ти свършили работа. Става дума за Синта 6, Нокс и Нитрикс, правилно съм разбрал нали?

VA

25.08.08
07:44

Точно това имам предвид. Правилно си ме разбрал.
А как е най-добре да се пият въпросните добавки /кое преди, кое след тренировка, кое преди лягане, кое задължително на гладно/?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1