11.06.08
19:25
какво ви е мението за алкохола!!!след като през деня сте направили тежка тренировка примерно и вечерта се отпуснете с чашката не се ли губи смисала от тренировката?Аз след като напрая примерно гръб и са напия ве4ерта после 4 дена имам мусколна на гърба.
Темата беше редактирана от Кольо Георгиев на 11.06.08 19:26.
11.06.08
19:48
Трябва да пробваш как е ако не се напиеш!:))))).....Сега...като човек на науката държа експериментът да се проведе правилно и да се съпоставят правилно данните в базата:)
ПРОТИВ злоупотребата, против редовната употреба. ЗА употребата с мярка на правилните места.
11.06.08
19:50
Против редовната употреба. “ЗА” единствено на някакъв специален повод. Алкохола е развалил семейството ми и затова малко моето мнение не може да бъде обективно. Но все пак съм с две ръце “против”.
11.06.08
20:10
Аз не употребявам алкохол, единствено чаша червено вино, рядко бяло, и то при поводи. Гласувах “против”.
Виж сега точно тук едва ли някой ще гласува “ЗА”...Ако идеш в близката кръчма,разбира се ще получиш такъв отговор.
Има много теми за алкохола и статии за това как се отразява на трениращия,така че няма кво ново да се каже.Сега не можем да го изключим напълно,по празници,рожденни дни на близки и приятели,сега за една наздравица нищо няма ти стане.
12.06.08
05:40
100 % “за” :) . Има си моменти, когато е страхотно да обърнеш някоя и друга чашка, за бира-две особено. Да не говорим, че и като се освиниш някой път с цялата пасмина, с която си излязъл става голямо шоу :) . На сутринта също :sick: .
Непосредствено, преди и след тренировка е ..доста кофти. Избягвам да ги комбинирам, иначе си употребявам.
Аз в момента свалям сравнително добре като не се лишавам от 1-2 бири вечер с Еврото :)
До сега в живота си не съм се чувствал зле в следствие на алкохол, още по-малко пък съм драйфал. И хич нямам чувството, че съм се ощетил... :) Така че мисля да не ставам мазохист, а да си продълважам така.
Въпреки, че наскоро пих едно Уиски... супер добро и до някъде мога да разбера, но не и оправдая, хората които стват алкохолици. :)
Мнението беше редактирано от tpd на 12.06.08 08:09.
Не на Твърдият АЛКОГОЛ . БИРАТА RLZ . Сто на Сто и Джей Кътлер и Рони Колман ше се накефят на една Студена Биричка на Плажа . Варна Морето ехххх Живот ...
Ослажда ми се само бирата... за друго трябва да се напъвам ;)
но чесно казано мога и без алкохол да живея....
Гласувах “протовив”, въпреки че 1-2 бири в петък/събота на дискотека си позволявам.
22.08.08
15:58
Не .. освен бира от време на време
22.08.08
16:41
Еми,преди време отговорът ми щеше да е друг,ама да не съм лицемер...почти редовно следтренировъчно удрям една биричка и намезвам с нещо...голяма жега ви казвам. :P Иначе всички други видове алкохол...не ми допадат.
22.08.08
21:24
Едно е да си спортист, друго е да си спиртист! :)
ЗА алкохола, но веднъж седмично умерено. Който иска да живее две години повече, да не пие и веднъж седмично :)
значи самия въпрос е мн неточно задеден “за или против” аз съм против всекидневната употреба и против препиванията но за да обърнеш 1-2 чашки лииски от вр на вр или 1-2-3-4 ирички
23.08.08
06:38
Против редовното му употребяване съм и против големите количества,
иначе 2-3 пъти месечно с компания не е зле : )
23.08.08
07:08
Като цяло против. Редовната и прекомерна употреба не е довела никого до нищо добро.
В много редки случаи обаче си позволявам да се отпусна. Снощи примерно изпих един малък Jim Beam с кола и една пура и се почувствах доста добре. Но 50гр са си абсолютния максимум за мен.
23.08.08
07:30
за ама в умерени коли4ества а не да се налива6 като свиня и да не мои6 да стане6 от масата
Моето мнение е пристрастно, защото не близвам алкохол по никакъв повод - никога. Но ако не се прекалява с пиенето - лошо няма, предполагам :)
23.08.08
13:22
казано от Владимир92 на 22.08.08, 17:42:
Гласувах против.
Ееее Владо, стига де, не бъди лицемер :lol: :lol: :lol:
Аз пък гласувах със ЗА, въпреки че от много време не съм пил повече от 2-3 бири ;)
Да направя една хубава тренировка ме кара да се чувствам по-щастлив, отколкото да отида на бар с приятели...
казано от No_WaY на 23.08.08, 13:22:
казано от Владимир92 на 22.08.08, 17:42:
Гласувах против.
Ееее Владо, стига де, не бъди лицемер :lol: :lol: :lol:
Аз пък гласувах със ЗА, въпреки че от много време не съм пил повече от 2-3 бири ;)
Да направя една хубава тренировка ме кара да се чувствам по-щастлив, отколкото да отида на бар с приятели...
Хах и аз съм на твойто мнение с 1-2 изключения годишно.
24.08.08
10:26
За! Тряа са пука!
24.08.08
12:22
По малко - да , до напиване - само специални случаи.А кой алкохол влияе най-малко на диетата и организма?Водката ли е защото някаде така бях чел и даже мисля че беше в този форум.
24.08.08
14:03
казано от alleN на 24.08.08, 12:22:
По малко - да , до напиване - само специални случаи.А кой алкохол влияе най-малко на диетата и организма?Водката ли е защото някаде така бях чел и даже мисля че беше в този форум.
Тва ми се струва абсурдно ...... водата с спирт вреди доста на изгражданхето на мускули ,но ако си на нвд си на оферта таи като няма въглехидрати
Ради,мислех те за сериозен... :)
Иначе на НВД употребявам бира и не само на НВД,когато ми се налага да пия особено през лятото-това е бирата.Зимата червено вино и то най-много една чаша.
Пия.Главно бира.Доста бира.Ако няма бира може и нещо друго,но бирата си е елексир за мен. :)
24.08.08
16:52
казано от Финдо на 24.08.08, 15:52:
Ради,мислех те за сериозен... :)
Иначе на НВД употребявам бира и не само на НВД,когато ми се налага да пия особено през лятото-това е бирата.Зимата червено вино и то най-много една чаша.
Ааааа, Финдо, бях, бях :)
Пробвал съм 8 месеца без грам алкохол ... нямаше разлика. Това ви го говоря от опит. Не твърдя, че алкохолът не влияе върху мускулатурата, но ако всичко е умерено може да се сметнат нещата за пренебрежително малки :)
24.08.08
17:49
абе ко се правите 4е не пиете вси4ки пиете като смоци :lol: :lol: :-P базик няма ни6то ло6о в умерени коли4ества
25.08.08
08:00
Да живее бирата. Как може лято без бира, кебапчета и пържени картофки.
26.08.08
16:09
казано от tisho на 25.08.08, 08:00:
Да живее бирата. Как може лято без бира, кебапчета и пържени картофки.
Ами може без кебапи и пържени картофи, не защото не ям, просто тежки храни лятото не ми се ядат :)
А това, което каза Ради за алкохола мисля че е вярно, защото и аз имах момент в който дори и бира не пиех заради спорта, сега само спиртни напитки не пия и разлика не виждам :)
07.09.08
16:44
казано от G33K на 11.06.08, 19:49:
ПРОТИВ злоупотребата, против редовната употреба. ЗА употребата с мярка на правилните места.
Подкрепям го , Аз лично сядам на маса да пия алкохол само по спецялни случай , не просто щото днес сме сряда или нещо подобно :D ;) .... И не бих казал на никой : “ти се наливаш” , защото всеки човек си има граница и пие колкото му е сладко ! Така , че не всеки който видите да пие много се налива , може просто да му е сладко :)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 07.09.08 16:46.
Една-две бирички от време на време за отпускане на стреса действат по-скоро благотворно, отколкото вредно. Всичко друго, което е по-хард - само по случаи. ;)
Твърдо съм против пиенето на алкохол, независимо дали става дума за трениращи или нетрениращи. Едно време пиех доста често, не че мога да пия(напивам се от 50гр), но се мъчих да се вписвам в пияната компания или да се утешавам :smirk: Колко лековато - спиртът е най-ужасния депресант и вместо да успокоява - напряга.
Момчета, спрете да попийвате докато е време. Алкохолът има невероятната способност да пристрастява - неусетно и малко по малко, биричка, 2-3 и докато се усетиш си алкохолик. Щетите са непоправими!!! А лечението е непосилно в повечето случаи.
12.09.08
08:29
За Мах 1 път в месеца. Достатъчно много ми вреди, за да го употребявам системно. Цигарите са ми достатъчни.