Непозната болка?!

21.08.08
19:26

Така,днес скочих на леглото и се подпрях на лакет.Рамото ми изчатка и в момента ме боли доста силно.Но!Въпреки това днес реших да тренирам и на лежанката странно рамото не ме болеше пробвах направих 2 раменни преси така да видя дали ще ме заболи-пак не ме заболя...А просто като си седя и като го размърдам малко изпитвам болка но не мога да разбера какво точно става.Силно ме боли.Един път нещо ми стана пак така ме болеше но си размахах няколко пъти ръката силно заболя ме много силно като изчатка рамото и се оправи а сега колкото повече чатка толкова повече ме боли.!!!Сега докато пиша пробвам различни позиции на рамото и усетих че ме боли само в някои позиции и от преливането ако мога така да го нарека от една позиция в друга докато движа рамото има силна болка!Ако може да пишат само хора които разбират и без тъпи съвети ако може!!

DI

21.08.08
22:48

На училище играхме волейбол ударих топката по силно изчатка ми рамото и сега като замахвам ме боли и руката ми изтръпва :) ходих да ме снимат бил съм го разместил и наместил.. и това било много лошо защото оставало травма за месеци/ година две напред... и сега е така хвърлям някои камък и...
Иначе същите оплаквания като твоите имам...

Приятелката ми го има, нещо като частично вадене на рамото се получава, точно при определени позиции я боли, водих я на лекар, каза, че нищо не може да се направи и просто да внимава, с времето можело да премине.

BU

22.08.08
05:15

А ето един от тъпите съвети : започни да тренираш по-умно,стига си се излагал с тази лежанка...

PR

22.08.08
21:01

казано от DeadManWalking на 22.08.08, 05:15:

А ето един от тъпите съвети : започни да тренираш по-умно,стига си се излагал с тази лежанка...

Защо да е тъп съвет? :)

22.08.08
21:12

Аз помолих без такива съвети ама ... мерси все пак.Спирам го шибания фитнес докато се оправи рамото... много съм ядосан тамън излязох от спада след като започнах да бутам спокойно 110 и пак тръгна подема и това ш***но рамо ...Готвех се за 120 понеделник а сега ще се готвя да почивам ...майната му ;-(

BU

22.08.08
21:12

Явно за такъв го има,защото все това му повтарям,а той не слуша. :)

22.08.08
21:52

Абе дедмен!Аз може би съвсем случайно така си имам цел!Не си ли се замислял?!Моляте спри се исках компетентните хора да искажат мнение а не съвети ...

BU

23.08.08
01:49

И целта оправдава средствата,така ли да го разбирам. :)

23.08.08
23:06

Разбирай го като спри да ми спамиш темата че е сериозна работа това рамо ...

DI

24.08.08
10:30

Данчо вече съм ти отговорил имаш същия проблем като моя това немогат да ти го оправят никак почивка и едно момче ми писа на ЛС видяло ми поста за рамото за Флексен и ходих да си купя.. вземаи и ти.

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 24.08.08 10:31.

24.08.08
12:20

Болката при позиционното превключване (появява се при различни позиции на раменната става- екстензия, ротация, др) е сигнал за нарушение на ставните връзки и прилежащите мускули- делтоиден, субклавикуларни, дори влакна от трапеца.
Задължителна е консултация с невролог/ортопед, който да изследва, т нар патологични рефлекси при мобилността на раменната става. Най-вероятно става въпрос за контузио, слаба дислокация или дори възпаление на мускулни влакна. Задължително невролог!

24.08.08
14:12

Един приятел ми каза че му се е случило същото и каза че бил прещипал нещо там и каза 15 дена почивка.На мен взе да ми минава дори мислех да тренирам но за всеки случай ще започна от другия понеделник.

28.08.08
09:21

Противно на очакванията ми рамото ми мина преди няколко дена още.От понеделник започвам да тренирам.Вчера правих ръце, днес ще правя гръб и от понеделник пак на 100 %.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1