Избор на добавки

24.08.08
09:55

Здравейте :) На 16 години съм...тренирам от доста време и си спазвам режим на хранене и то доста стриктно.Не пия, не пуша дори и газираното съм спрял от 3 години вече :P До сега не съм приемал никакви добавки карам си само на храна и не съм много вещ що се отнадя до тях :D Добре се развивам ... не се оплаквам... ето малко мерки :)
висок-1.80 cm
кг-71/72
бицепс-38
талия-81
бедро-59
гръб-113
И сега на въпроса...Като почнем училище мисля да си взема малко добавки,като целта е покачване на ММ.Разполагам със средства но мисля да дам най-много 150-200-ина лв.Таа... какво ще ме посъветвате да си взема,на коя фирма...и ако може някой,който е от Пловдив да ме упъти към някое утвърдено магазинче :P Еми в общи линии това ме интересува.Благодаря предварително :)

24.08.08
10:37

Примерно протеин и аминокиселини/ВСАА/глутамин/ако имаш нужда креатин и т.н. Все си мисля обаче, че още може и без добавки.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.08.08 10:38.

NE

24.08.08
20:16

Еми креатин,глутамин и протеин.Магазинчета в Пловдив много!Най-добре ще е да отидеш до Muscle Art.Обаче ако искаш да е по евтино,давай по Интернета!

24.08.08
20:51

Мерси ... вече получих отговор и то доста подробен.Muscle Art го знам аз там тренирам ;}

ГН

25.08.08
20:34

Прав си, на 16 може и без добавки. Дай там един протеин ако иска и това е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1