Приключи лятото, ами сега накъде?

26.08.08
06:53

Здравейте отново от мен!
Дълго време ме нямаше. Опитвах се, когато намеря време да следя темите във форума, но беше доста трудничко. Като гледам и активността през летния сезон е намаляла. Но той е към своя край. Време е да се замислим за своите тренировки. Каквото и да си говорим... през тези месеци (юли и август) много от нас намаляват, ако не и прекратяват тренировките. Аз самия за един месец почти спрях да тренирам. Отпуски, почивка, ремонти... такива неща. Но и всеки от нас малко или повече е претърпял метаморфоза през този период.
Какво се случи с всеки от нас. Загуба на килограми, малко тлъстинки, или просто лека загуба на формата.
Аз самия тренирам абсолютно натурално. Преди време бях си взел креатин, но само го отворих и така си стои. Дори инего не съм вземал до този момент. Мисля да го пия известно време, но засега ще ме чака... :)
Та при мен се получи лека загуба на килограми - 1-2 кг. Подобри се релефа, малко загубих в ръцете, малко в гръдния кош, но за сметка на това корема спадна. Е последната седмица понаедря, но не е болка за умиране. В общи линии този напълно натурален период от 1 година ме доведе до извод, който винаги съм се чудел дали етака, а именно че натуралните тренировки по-трудно дават резултат, но и по-трудно се губи форма и маса. За себе си съм доволен от постигнатото и незагубеното.
А вие? Какво се случи с вас през летния сезон. Прекъсвахте ли тренировки? Какви промени претърпя хранителния ви режим? За колко дълго прекъсвахте, ако сте...? Абе с две думи - разкажете как ви минаха тези два летни, хубави и ... малко критични летни месеца!
Мисля че ще е любопитно и полезно да си направим една ретроспекция на изминалото лято. Абе не е съвсем изминало, ама хей го... види му се края....!

26.08.08
06:57

Определено подобрих формата си. Изглеждам по - релефен, което за мен беше най - важното за през лятото. Есента започва ново трупане на маса.

26.08.08
07:18

Аз промених тренировките и определено има подобрение от началото на лятото.А освен това съм сам в София,няма с кой да излезеш вечер и оттам всичко е много благоприятно за спорта :lol: Само лежене,ядене и спане

26.08.08
07:45

Това за натуралната тренировката и по-бавната загуба при мене е доста под въпрос.За 2 седмици загубих 7-8кг.. вярно е, че почти не се хранех и работех яко ама 7кг са си 1година работа....Какво друго.. промених програмата от обикновен сплит към тренировъчен план на базата на бутащи/дърпащи и по-голяма честота на тренировките.Тази седмица ще мисля и нов хранителен режим с цел коригиране на грешки, които съм допуснал преди и така.Единственото положително нещо за цялото лято е че качих сила.. загубих мн маса, но за сметка на това качих мн сила, в което не виждам абсолютно никаква логика.

26.08.08
07:52

Гласувах с последната опция.
Свалих немалко килограми, част от тях си ги върнах след седмица яденееееее и щанги. :D
В момента, смятам че визуално съм по-напред. Също така, отчитам и добър силов прогрес.

26.08.08
08:35

Не съм спирал да тренирам за миг :) 95 килограма съм, което означава, че отчасти съм изпълнил и желанието си да поизчистя малко...но чистенето продължава усилено. И мамка му, много е трудно да държиш мускулите и да сваляш само мазно! :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.08.08 08:36.

SA

26.08.08
09:03

Липсата на опит си каза думата в моя случай. В опита си да постигна максимална дефиниция,изчистих сумати килограми мускулна маса и околу 1/10 от желаните мазнини.Извод - един гол *** !
Сега влизам отново в залата и с много труд ще възвърна изгубените килограми,а защо не и малко отгоре?! Много ядене и много щанги...това се казва РАЙ!

FZ

26.08.08
09:19

Гласувах за последното

26.08.08
09:35

от понеделник почвам сериозен основен период снимки с разликата ще кача в галерията

Не съм спирал да тренирам изобщо. Свалих мазнини доста и сега всеки покрай мен казва, че така ми е по - добре дори. Доволен съм от лятото във фитнес отношение.

26.08.08
09:43

Качих още маса и сила, но и тлъстини които ще се чистят по - натам независимо от сезона. Не съм прекъсвал тренировките и тренирам тежко както през цялата година, хрането се променя в съответствие с това че през топлите месеци има повече зеленчуци и плодове.

26.08.08
10:15

Чудех се, дали след толкова време отсъствие не съм загубил усет за поне малко интересни теми. Благодаря ви, че оценявате темата и давате мненията си по нея!

26.08.08
11:45

Принципно лятото за мен още не е свършило, направо си имаме още месец лято. :)

26.08.08
12:02

И аз пускам за последното :) Сложих 3 чисти кила мускулна маса,релефа си е добър,дефеницията също..но все пак целта ми е да сложа 5 за лятото,т.е още 2 и има време.Както каза Стоянчо има още месец лято ;-)

26.08.08
13:08

поизчистих малко, в момента почивам малко, а за следващия сезон - по-голям и по-силен (дано)

28.08.08
05:26

Явно повечето от нас не са загубили много през летните горещи месеци. Това е много хубаво. Поздравления!

BU

28.08.08
06:08

Направо си заслужавам поздравленията ти.На косъм бях да остана без фитнес 2 месеца!Добре че намерих лост и джобих малко тежести...немога да си представя ако съдбата не ми се беше усмихнала какво щеше да се случи...и то не просто на физическо,а и на психическо ниво. :)

ГН

28.08.08
07:24

Учудващо за мен след като гласувах с последната опция, видях че съм член на мнозинството. В начолото на година бях около 90 кг, след това започна качествено сваляне до 80кг. Юни бях толкова. След това обаче, в течение на два месеца - гледайте само какъв йо-йо ефект - след края диетата продължих да свалям - 79, 78, 77…, както си вижда и хронологично по снимките ми. То добре 77, много исках плочки, получих ги, но бях на път само с тях да си остана. През август се разцепих - стабилно ядене, 3.3гр протеин на килограм тегло, вчера дори 4.2, всекидневни тренировки на железен сплит и вече съм около 81кг. Замазаха се малко плочките, но стига само на тях съм обръщал внимание. През последните месеци смятам че съм в най-добрата форма в живота си.

28.08.08
09:36

Цяло лято имам проблем с криво растящ мъдрец,а и често пътувам по лични ангажименти. Рядко се намира седмица,в която да не съм пропуснал една тренировка. Въпреки това отстраних голяма част от омазняването (година и половина не бях чистил),без никакво кардио,дори без НВД,а само с драстично намаляване на бързите въглехидрати и повече ходене пеша. Качих и мускулна маса,отчитам видим прираст на такава в гърба,задната част на бедрата и ръцете. От октомври започвам усилени и постоянни тренировки

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1