26.08.08
20:39
значи трябва ми режим на хранене за релеф.Тренирам баскетбол.И искам да сфаля в корема и бедрата.След това да направя релеф.Помагаите,казвайте предложенията си..Висок сам 1.71 и 66кг.. доста.
26.08.08
21:34
На колко си години? Според мен като кила си добре, от ръста съдя (макар и да има вероятност да е грешно) че си на около 15г. Погледни в страницата статиите за РБД (равномерно баласнирана диета). Ако си изготвиш правилно меню ще постигнеш желаните от теб резултати. Но ако си на толкова години, колкото предполагам, според мен не ти трябват диети ами здрав спорт. Ти още растеш ...
26.08.08
23:36
Аз вече наистина започвам да се плаша.. напоследък само такива теми на слаби които искат да стават още и още по слаби.
Момче си за 1.71 килограмите са от 60 до 65 ти си 66 което аз смятам за 65 и е напълно в норма неси момиче за да си 50 кела... аи сиктир с тия глупости!
И другото е този релеф на кокали ли ще е? само питам.
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 26.08.08 23:37.
27.08.08
07:15
Първо не се пише “сФаля” а се пише “сВаля” !!! И вземи прочети малко из форума,пълно е с информация за хора,които искат да свалят(дори да няма какво).Пък после каквото не ти е ясно пусни тема и питай.
казано от Iwan на 27.08.08, 05:45:
Дебел сам в бедрата и корема там искам да сфяла ...
Ще сФалиш в корема и бедрата като пораснеш в главата. Сиреч чети в форума/изданието. Ако не искаш отиваш в залата даваш на инструктора определена сума и получаваш нужната информация. Все пак те са точно за това там.
27.08.08
14:33
Направи си сам една програма за РБД. Постни я тук и ние ще ти дадем мнения/съвети/идеи. Всички сами сме си правили програмите ;)
Добре няма релеф.. искам просто предложения помощ как да сфаля от корема и бедрата имам плочки но само като легна :Д и като се сфия;]
27.08.08
18:14
Не си дал никаква информация за сегашния ти хранителен режим и изобщо живот за да преценят хората за каква диета си към коя група хора спадаш и такива!
Какво си ял последните 3 дни
Какво си правил последните 3 дни (като физически труд)
Максималното което мога да изцедя от информацията за теб е:
Ако си тупкал сладкиши и чипс просто спри и прави кардио
Ако пък не спираш мазното и хляба + кардио
Апо пък не ядеш нито сладко нито хлябове нито мазнотиики тренираш баскетбол и пак си дебел (което е невъзможно като ти гледам келата и височината) си налагай едно НВД с бавни въглехидрати 1-1 час и половина преди тренировка яж повече качествени белтъчини.... абе какво се фащам да се правя на хитрец доста дразните вече Има една темичка на баце Емзо (айдъла ми :) ) Всичко за НВД и как да си съставим меню ако си за там четеш смяташ изготвяш си хранителен режим според показателите ти и започваш!
казано от DiscoveryCold на 26.08.08, 23:36:
Аз вече наистина започвам да се плаша.. напоследък само такива теми на слаби които искат да стават още и още по слаби.
Момче си за 1.71 килограмите са от 60 до 65 ти си 66 което аз смятам за 65 и е напълно в норма неси момиче за да си 50 кела... аи сиктир с тия глупости!
Аз като ви разправях, че народа се е побъркал...
Иване, ще те вземаме в наш’та партия. Там ги мерим и им бъркаме в гърлата :lol:
Каква преса искаш да покажеш? Ако отдолу няма никой, каквато и диета да захванеш, няма да излезе преса! Преди да питате за режими, малко се поинтересувайте и от силови тренировки. За да се покажат плочите, трябва да са големи. Иначе просто ще отслабнеш.
казано от Winnie на 27.08.08, 18:29:
казано от DiscoveryCold на 26.08.08, 23:36:
Момче си за 1.71 килограмите са от 60 до 65 ти си 66 което аз смятам за 65 и е напълно в норма неси момиче за да си 50 кела... аи сиктир с тия глупости!баце как да ти обесна че плочки имам над тях искам да изчиста......
казано от DiscoveryCold на 27.08.08, 18:14:
Не си дал никаква информация за сегашния ти хранителен режим и изобщо живот за да преценят хората за каква диета си към коя група хора спадаш и такива!
Какво си ял последните 3 дни
Какво си правил последните 3 дни (като физически труд)
Максималното което мога да изцедя от информацията за теб е:
Ако си тупкал сладкиши и чипс просто спри и прави кардио
Ако пък не спираш мазното и хляба + кардио
Апо пък не ядеш нито сладко нито хлябове нито мазнотиики тренираш баскетбол и пак си дебел (което е невъзможно като ти гледам келата и височината) си налагай едно НВД с бавни въглехидрати 1-1 час и половина преди тренировка яж повече качествени белтъчини.... абе какво се фащам да се правя на хитрец доста дразните вече Има една темичка на баце Емзо (айдъла ми :) ) Всичко за НВД и как да си съставим меню ако си за там четеш смяташ изготвяш си хранителен режим според показателите ти и започваш!
еми ям си всичко не се лишавам от нищо тренирам в зала тичане скачане и лицеви и коремни права ям сладко хляб мазно всичко ям....
28.08.08
11:45
Еми ако искаш да сваляш ще трябва да започнеш да се ограничаваш от сладко, мазно и хлебни изделия. Трябва ти много протеин, малко въглехидрати и прилично количество ненаситени мазнини. Само че тия 66 кг са малко за твоя ръст, така че не е лошо да влезеш в някой фитнес и да започнеш да вдигаш и да станеш над 70 кг. За мен си слаб докато не излезеш извън нормата на таблиците за БМР, но да си чист разбира се.
28.08.08
15:08
Малък си още за НВД. Ориентирай се към РБД, като поемай умерено въглехидрати.
дайте ми линкове за тия РБД и РВД защото немога да намеря сигурно не търся правилно плсс.. Бладаря!
28.08.08
16:17
Тук първите два линка са статии!!! Ей вече ви хвана мързел да ползвате и търсачката, бе!
28.08.08
16:32
Аз повече коментари няма да давам в тази тема!
Ти не четеш какво те питаме или отговаряш тъпо и общо! + това че не си прегледал форума преди да пуснеш тема... просто доказа че живееш в България и по лошото че и аз съм насред 90% като теб и се чувствам тъпо Депресират ме хора с глупоста си.
Неможе ли да пишеш като Fittipaldi ми се праиш на инт.. като неискаш на пишеш не пиши не е нужно от коментарите ти .. като гледам с нищо не ми помогна все пак благодаря.. !
28.08.08
18:18
НА ЧОВЕК КОЙТО НЕЗНАЕ КАКВО ИСКА НЕ Е ДАЛ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕБЕСИ И НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ НЕМОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ С НИЩО!
НА ЧОВЕК КОЙТО ПУСКА ТЕМИ ПРЕДИ ДА Е ПРОЧЕЛ ВАЖНИТЕ ТЕМИ НЕМОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ С НИЩО ОСВЕН СЪС СПАМ НА ФОРУМА!
Затова имам предложение към теб - прочети важните теми за диети ТАМ 34903432% има това което те интересува или поне БАЗАТА ако си достатъчно умен да прецениш за себеси ДОбре ако пък не си поне ще ти светне джама за какво иде реч и ще можеш да си зададеш въпросите по интелигентно и позиционирано. В момента темата е излишна Delete четеш важните пускаш тема с конкретни въпроси!
Edit : Fitipaldi ти казва същото каквото и аз но се изразява по демократично либерал е :)
Ама докато дондуркаме всички в тая държава и после нещата се обръщат става голямото дондуркане всички са глезлиовци вдържавата ни се занемаравят всякъви правила и норми няма да стане!
Та да се върна пак към тебе - неможе някой да ти напише хранителен режим и ти да се водиш сляпо по него защото на всеки тялото му е индивидуално
Аз например съм на НВД с два ” почивни дни ” и ми се отразява супер но на някой друг пък тия 2 а не един почивни дни могат да му прецакат цялата диета и има още мнооого тънкости който трябва да прочетеш точно из важните и вече разисквани теми за видове въглехидрати нива ГИ но да не те хвърлям в тъча първо прочети важните теми и разбери какво ти трябва какво е добре за теб дори ако щеш съобрази с финансовото си положение изготви си меню пусни тема и ще стане работата.
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 28.08.08 18:29.