Креатин - кръв от носа

26.08.08
20:30

Значи от началото на месеца започнах креатин като не бях пил от Януари и от 2 седмици някъде доста често ми тече кръв от носа... Аз по принцип имам слаби капиляри обаче са ми тече почти всеки ден и доста по-обилно количество от обикновено. Въпроса ми е дали със сиг е от креатина и може ли да има някакви други кофти ефекти? Това ми е 2рия цикъл който правя и не съм зареждал, а 1вия път (ноември-декември) нямаше такъв проблем. Креатина е на NOW.

27.08.08
01:42

По вероятно е от жегите, при положение, че имаш  слаби капиляри. Най-добре спри сега креатина и го почни отново октомври.

27.08.08
05:53

Креатина задържа вода и от там може да ти качи кръвното.
Щом ти тече кръв от носа - това означава, че имаш високо кръвно.
По всяка вероятност високото кръвно е комбинация от няколко фактора.
Кафе, нерви, жеги, креатин, ...
Та вземи да отстраняваш факторите един по един докато спеш да вдигаш кръвно.
Може и по повече от един :)
И не е лошо да си го мериш кръвното.
:)

27.08.08
07:52

Дам ясно то аз и шоколад за въглехидрат ям като пия креатин и сиг от там е получава ефекта...
Мисълта ми е, че няма да ми стане нещо кофти от това така ли? Мен по пр не ме пречи толкова ;)
Иначе няма за кога да го спирам сега - от 1 месец пия, ще пия и другия и тогаа вече почивка

DI

27.08.08
09:11

Ест че няма никакъв проблем да вдигаш горна 180 и да ти тече кръв от носа пффф къф е проблема? решил си да правиш тест със себеси не с бели мишки окей :) чакам резултатите :P

27.08.08
09:40

Викаш ок си е да ти текат кървища от носа???!:)

DI

28.08.08
16:37

Ива човека е екстремист с известни наченки на мазохист! мен ме кефи и затова го насърчавам :P
1 час преди тренировка 1 кана кафе кофа шоколад после удари и креатина нормална доза да не прекаляваме! спираме климатиците в залата предварително и си правим собствен филм на ужасите! искам да съм оператор ако може.
Медицински екип не ни трябва разчитаме да умреш по бързо та да не хабим лентата :P

28.08.08
16:44

Ееееее, много хард кор....

A… имайки вече цели 5-6 месеца стаж в залата искам да те питам още ли правиш всеки ден по 30-тина и нагоре серии с по 12 повторения...?
Темата ти не е за креатин и креатинът въобще не е тема. Увеличава кръвното по казаният механизъм от Митката, а също товари и бъбреците, които пък още веднъж могат да ти вдигнат кръвното. Иди на лекар. Възможно е просто да имаш слаби капиляри в носа и никак да не си ги претоварил...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1