27.08.08
08:33
Белчо , ЧРД много здраве , късмет и успехи в бизнеса и залата !
Ч.Р.Д. и от мене, много здраве,щастие и успехи в живота.От всичко друго по 300 грама :)
27.08.08
09:08
Пожелавам му да е много щастлив човек, а на мен си пожелавам да продължава дълги години да ни радва с присътвието си във форума за да се радваме на всички плюсове които произлизат от това.
27.08.08
09:25
Белчо, Питона, Аешна и всекаква друга гадина!
Честит рожден ден!
Много успехи в живота, много щастие и здраве, малко напрежение и всякакви постигнати цели.
За идната година от живота ти поставям следните цели:
1. Собствен голям фитнес клуб !
2. Собствено телевизионно шоу !
3. Голяма пищна сватба (ей, тука шси изям боя) !
4. Изработване на диетична високопротеинова торта “D3BEP” за сладкарница “Неделя” !
Можеш да си поставиш и други цели, нооооо... мисли как да изпълниш и тез.
Жалко, че дивака е далеко, а Варна е високо.
Иначе, с удоволствие бих дошъл да ме почерпиш. Пиле... Като онуй в дивака. Дето като го ядеш и ти заздравява разума :)
Честито, братле, весело празнуване, много подаръци и всичко, каквото си пожелаеш!
И да угасиш всички свещи на един дъх!
27.08.08
09:37
ЧРД и от мен!!
Благодаря на всички!
ДЗВЕР - 4-та точка от пожеланието ти е предизвикателно! ;) Мацката с тората е супер ;)
Мнението беше редактирано от Питона на 27.08.08 09:46.
Макар че не го познавам лично му пожелавам здраве, дълъг живот и професионални успехи!
П.С. Силно се надявам да изпълниш точка 4 от пожеланията на D3BEP.
Мнението беше редактирано от GGOGOO на 27.08.08 10:32.
27.08.08
13:05
Честито, Белчо! Успехи, професионални и лични, нека с всеобщи усилия да ускоряваме индустрията у нас. :)
ЧРД и от мен! Пожелавам ти сибирско здраве, еврейско богатство и циганска любов :D
ЧРД и от мен! Пожелавам ти на първо място здраве другото сам ще го постигнеш! Пожелавам ти да станеш номер едно при натуралните и да смачкаш фасона на протежето на оня лицемер!! :)
27.08.08
15:44
ЧРД, Белчо :)
На първо място ти желая здраве, късмет и любов, а останалото да можеш да си го купиш ;)
Успехи в личен и професионален план!
Благодаря на тези 19 потребителя тук и на всички, оставили поздравления в блог-а ми! Бъдете и вие здрави! ;)
27.08.08
21:28
ЧРД, Белчо (с малко закъснение но...). Да си жив и здрав и много щастие и късмет :)
Мнението беше редактирано от difference на 27.08.08 21:29.