27.08.08
08:52
Снощи тренирах гръб и после реших да правя малко коремни преси. След тренировката всичко си беше ок. Протеин, вафла протеинова, и се прибрах. По пътя както бях седнал ме заболя яко страничния коремен мускул все едно нещо ме стегна там. Изду ми се целият корем ама яко ме стегна по начина по който боли далак като го натиснеш. Постоях така и легнах малко поотпусна ме и сега всичко е ок като се наспах. Обаче имам съмнение дали не е херния. Корема ми не беше мн издут на определено място а целият се изду. И сега не ме боли нищо не ме дразни, но се притесних да не съм си направил нещо. Снощи като си легнах на тази страна малко ми тежеше. Помогнете ако можете.
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 27.08.08 16:32.
Не се притеснявай.Едва ли е херния щом вече е спряло да те боли.Разтегнал си се.Често ми се случва докато накрая не получа херния :lol:
27.08.08
09:17
Тук всеки втори въпрос за херния взе да става.
Върви при хирург, той ще ти каже какво ще да е.
Поздрави!
27.08.08
14:23
Може тая вафла, дето си я изял, да не е била съгласна нещо с теб. Примерно срокът на годност да и е изтекъл :)
мм може ама да ме боли така мускула от вафлата.. аз се бях издул зверски и ме болеше много късия страничен. и днес ми напомня за себе си отвреме навреме
Мене ми се случи нещо подобно докато плувах в басеин. И аз първо се стреснах, но пък ако човек получи херниа докато е във вода - ЕГАТИ. Вече всичко си е ОК, но още се чудя как успях да си сецна корема докато се цамбурках. Както и да е, щом вече не те боли значи не ше да е херниа. От друга страна пък един приятел, бадминтонист на тренировки нещо се беше прецакал, после цяла година си тренира - ходи и по балкански и сякви състезания и изведнаж при скок се приземява с адските болки и са му казали, че е бил получил херниа преди година, но не знам си що не го боляло толкова време.
Мнението беше редактирано от ozo на 27.08.08 16:41.
29.08.08
11:06
Споко хернията боли остро и ако наистина я имаше щеше да боли и да не минава...
29.08.08
11:59
Ако са му отворени каналите, но няма преминаване или приклещване, а частично навлизане или даже нищо друго освен оширение, хернията мисля, че може да не го боли постоянно, а само след напрежение.