Въпрос относно продуктите на Champion nutrition

Здравейте!
Бих искал да попитам защо продуктите на Champion nutrition   не са популярни? По принцип отзивите за продуктите и във форума са добри.
Също така искам да попитам може ли да се прави сравнение между Pure Whey Protein Stack Champion nutrition и Optimum nutrition Gold Standart?С какво единият би могъл да бъде по-добър от другия?

SA

26.08.08
16:39

С почти нищо! Този протеин на чемпиън-а е един от най-конкурентните на голд-а.Разлика няма да откриеш по отношение на начина, по който се усвояват от организма и ефектите,които следват.Ще забележиш в физиката си от останалите добавки. (креатин,глутамин,трибестан,бцаа,карнитин и.т.н.)

26.08.08
18:26

Чемпиъна е много добра марка, а суроватката им е на 100% конкурентна на тази на оптимум. В САЩ са си популярни достатъчно.

Не са популярни заради вносителя им и неговата политика(няма да споменавам имена). Иначе марката си заслужава.

Ами аз също съм на мнение че си заслужават.Смятам да пробвам сурватката им.Досега бях на изолата на Now и останах доволен.

27.08.08
08:22

Е ти пък от изолата на NOW ще слизаш на Champion… очакваш по-добър ефект ли?

Неее просто съм решил да го опитам от любопитство.Въпреки, че по скоро бих взел един Нектар.Нали се води най-добрият в момента.

Такъв е. Насочи се към него ;) Щом си се замислил за него значи го взимай. Не можеш да сгрешиш с този протеин.

27.08.08
10:20

Да, с две ръце и два крака съм за Нектара :)

Мерси за компетентните отговори на участниците :)

27.08.08
12:59

Ако все пак се спреш на Нектар, вземи си ябълка (за нея знам 100%), защото пяната спада много бързо, а при други вкусове има да чакаш ок 30 минути или трябва да я гребеш с лъжица и после да се оригваш известно време :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.08.08 12:59.

27.08.08
14:16

Choko truffle няма пяна ;) и е уникален вкус.

Мерси.Ще го пробвам тоя Нектар.Много хора го хвалят.Явно си струва.Аз от Now останах доволен

NF

27.08.08
14:53

Ще ви дам един съвет - не разбивайте нектара в шейкър ами с лъжица с леки движения.. за да не се образува пяна. Или ако все пак ползвате шейкър - съвсем леко разклатете шейкъра и продукта ще се разтвори, но без да го клатите както при обикновените суроватъчни протеини.

27.08.08
15:14

казано от NOW Foods България на 27.08.08, 14:53:

Ще ви дам един съвет - не разбивайте нектара в шейкър ами с лъжица с леки движения.. за да не се образува пяна. Или ако все пак ползвате шейкър - съвсем леко разклатете шейкъра и продукта ще се разтвори, но без да го клатите както при обикновените суроватъчни протеини.

Не, продукта не се разтваря толкова лесно, колкото казваш, а с лъжица съвсем няма да стане, ще си цокате малки бучици и ще ви се залепват по зъбите и непцето :)

NF

27.08.08
15:19

Аз си го разтварям с лъжица (не казвам, че е с 2 движения на лъжицата, но определено с бъркане може да се разтвори добре) - както и доста хора около мен или пък с леко разклащане на шейкъра и става перфектно. ;)

Това което ви казвам е само предложение... може и да си го клатите може и с блендер, който както му е удобно :)

Мнението беше редактирано от NOW Foods България на 27.08.08 15:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1