Съвет...

C_

28.08.08
07:07

Преди около 3-4 години започнах да се занимавам с фитнес,тренирах около година и половина и след това започнах да пуша...да пия...и ограничих движенията си до минимум,следователно за тез 2 години качих много килограми,това щеше да продажава,но последните месеци пуших по 2 до 3 кут. цигари на 24h и докато изкача сталбите до вкащи ми “излизаше” въздуха.И така реших отново  да започна да тренирам и от началото на май тренирам 5 дни в седмицата 6-ти почивам 7-ми кардио и 1200стълби качване и слизане,така с НВД в началото и после глад свалих 21кг,та мисалта ми е:Остава ми още мазно наи-вече по корема и задника,но проблема е 4е  взе да ми се губи силата,а средно тренировката ми продалжава 90-100мин. и отделно рацете почнаха да се “топят” иначе ръст/тегло/години-180/71/20,средно на ден приемам по 1400ккал,пия и аминки сега на ON 2222.И сега в този ред на мисли искам да попитам:трябва да продалжа с някакав бърнър за да изчистя всичко и след това да почна да трупам ММ,или...?НВД?Целта ми не е “супер машина”,а едно стегнато мъжко тяло!Мерси предварително!

SA

28.08.08
09:17

180 см / 71 кг. / 20 години / 1400 ккал дневно ??! Аз бих ти препоръчал да приключваш с НВД-то и да преминеш на друг режим.Тези останали мазнини ще ги изчистиш с течение на времето,като се храниш правилно и тренираш усилено в фитнес залата.Плюс това калорийте,които приемаш дневно са ДОСТА малко за теб...има калкулатори,увери се сам!
Силата ще ти дойде като се храниш ПРАВИЛНО! Все пак можеш да използваш и хранителни добавки за подобряване на силата,енергията,издражливостта,възстановяването (креатин,глутамин,амини,протеин,трибестан,бцаа и.т.н.) Но първо пробвай да увеличиш дневния прием на калории,защото 1400 са малко дори за жена! ;)

28.08.08
09:24

Малко са наистина....то моите се движат там някъде.

28.08.08
09:55

Действително...с този кал. прием незнам как искарваш 90-те мин тренировка, е то зависи и какво точно правиш по-време на тренировката си де....! Но гледаи да приемаш повече качествена храната.

C_

28.08.08
10:00

Здравеите,зна4и на мен ми е пределно ясно колко ккал са ми нужни,но за по-барзо “топене” избрах този вариант и организма запо4на да свиква,но сега мисалта ми е,дали няма да ми баде от полза някои продукт за сила и издрайливост,пък да си продалжавам с тез калории докато не се “стопи” всичко...?

28.08.08
10:09

Дори и при чистене тези ккал. са малко, организмът ти така е в пестелив период, т.е. метаболизма ти не работи с пълна скорост! Остави го този 1,30ч. тренировки, прави интервално кардио рано сутрин на гладно и тренирай около 30-40 мин по сериозно след обед. Храни се добре най-вече около тренировките.

C_

28.08.08
10:25

Самата програма ми е такава 4е в рамките на 30-40мин. не може да се вмести цялата тренировка,колкото и интензивна да е!Все пак мерси за отг.,кардиото го правя сутрин на гладно,преди него 1 доза амино и след трен. 2д.ам.,но въпреки това тези последните няколко кг. са най-трудните.

А ти защо мислиш, че досега си горил само мазнини. На мен ми прилича на  - горил си мулскили - смъкнал си кила - метаболизма ти е стигнал 0 (либидото също) и в момента нищо не можеш да изгориш. Нормално е според мен. Вкарай повече качествена храна и чакай - ще стане.

NA

28.08.08
12:57

Много са ти малко калориите - гледай да не падат под 2300-2400 и върти въглехидратите през ден

C_

29.08.08
08:28

Аз знам 4е не сам “топил” само мазнините,то и няма как да стане,но се старах да запазя макс. ММ,сега мисля да приема вашите савети,да увели4а дневния прием калории с поне 700-800,както казвате пове4е ка4ествена храна и това е.Взех Mg 0,500,онзи ден ми се скасаха краката от крампи...и ве4ерта се появи някаква болка и на двата крака(от колената надолу) беше мн.мн. силна не спря да ме боли,докато не заспах..

Мнението беше редактирано от C_o_S_a***N_o_S_t_R_a на 29.08.08 10:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1