28.08.08
13:03
Вчера написах една тема с няколко въпроса явно някой е решил че трябва да я изтрие въпреки че ако бяхте дали подробни отговори по темата съм сигурен че много хора биха имали полза защото ненамерих подробна тема по въпроса всичките са накъсани.. Както и да искам да питам има ли разлика между това дали ще си взема креатин протеин и глутамин и ще ги пия едновремено за месец - месец и половина и примерно да си взема първо само креатин да го изпия след това протеин .. и така до глутамина ? Същия ли ще е ефекта той като се притеснявам като до сега несъм взимал добавки да почна направо с всичките продукти на 1 път ?
Пс ако изтриете темата поне кажете защо ? оО
28.08.08
14:40
казано от PoSTFracTioN на 28.08.08, 13:03:
Вчера написах една тема с няколко въпроса явно някой е решил че трябва да я изтрие въпреки че ако бяхте дали подробни отговори по темата съм сигурен че много хора биха имали полза защото ненамерих подробна тема по въпроса всичките са накъсани.. Както и да искам да питам има ли разлика между това дали ще си взема креатин протеин и глутамин и ще ги пия едновремено за месец - месец и половина и примерно да си взема първо само креатин да го изпия след това протеин .. и така до глутамина ? Същия ли ще е ефекта той като се притеснявам като до сега несъм взимал добавки да почна направо с всичките продукти на 1 път ?
Пс ако изтриете темата поне кажете защо ? оО
Пий трите неща , по отделно няма файда само хабиш добавките и си хвърляш парите на вятъра !
Значи аз бих започнал само с протеин, по-нататък бих добавил и глутамина и накрая и креатина (т.е. на този етап всички заедно), а по-натам (по-скоро преди това) бих могъл да добавя ВСАА и амини :) . Скакъв стаж си?
28.08.08
15:05
Несериозно ходя от 4 години оО с нинакъв напредък допреди 6 месеца някъде защото незнаех какво да правя и правех всичко грешно .. обаче сега си спортувам редовно ( тичам плувам и тем подобни ). Иначе от 6 месеца ми е редовно ходенето по 4 пъти на седмица на 19 съм 79 кг 185 съм висок.
28.08.08
17:00
Колкото повече наведнъж - толкова по - добре. Има разлика и мисля, че това е логично.
Само имай предвид, че “Колкото повече наведнъж - толкова по - добре.” важи за добавките- не за спортовете. Ако тичаш, плуваш, играеш футбол, баскетбол и тем подобни + 4 пъти фитнес в седмицата не очаквай прогрес и в следващите 4 години.
Поздрави!
28.08.08
19:15
Правилно пояснение ;)