протеин

28.08.08
13:09

здравеите може ли да ми кажете понеже мисля да си взимам протеин половин килограм протеин ако го пия 1 месец дали ще има някакъв ефект протеина които мисля да си го взема шефа на залата ми го препоръча а тои е доста якичък и ми е казвал че тренира от 15 години така4е предполагам е добър протеина и дали ще мога да го пия по 30 грама след тренировка понеже до колкото съм разбрал дозата трябва да е по 30 гр. благодаря много !

28.08.08
13:26

Половин кило протеин  за 1 месец? Няма да ти стигне за никаде...поне 1 кило да е! За какъв протеин става дума?
...а и можеше да сложиш някоя друга точка, запетайка! ;)

28.08.08
13:32

Дозата не е задължително да е 30гр.Дай повече информация за себе си и за протеина.И нали знаеш, че все пак най-важното си остава хранителния режим?

28.08.08
13:54

ахам благодаря 1.80-81 ръст и тегло 81 кг тренирам от може би 7 месеца 6-7

28.08.08
14:02

а може ли да ми кажете също как и кога трябва да го приемам благодаря !

FZ

28.08.08
14:31

казано от stefanak на 28.08.08, 14:02:

а може ли да ми кажете също как и кога трябва да го приемам благодаря !

Пий протеина преди и след тренировка , ако имаш финансова възможност може и помежду някое хранене да сложиш още една доза.
Кой е протеина , ако не е тайна ?

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 28.08.08 14:32.

28.08.08
15:05

казано от stefanak на 28.08.08, 13:09:

здравеите може ли да ми кажете понеже мисля да си взимам протеин половин килограм протеин ако го пия 1 месец дали ще има някакъв ефект протеина които мисля да си го взема шефа на залата ми го препоръча а тои е доста якичък и ми е казвал че тренира от 15 години така4е предполагам е добър протеина и дали ще мога да го пия по 30 грама след тренировка понеже до колкото съм разбрал дозата трябва да е по 30 гр. благодаря много !

Значи този половин килограм ще ти стигне за ок. 7 дена, ако го пиеш както трябва. С 500гр. няма да станеш як като шефа :) Ако ще си протеина с такава нагласа - не си давай парите.

28.08.08
15:19

благодаря отново :) нз как се казва6е точно ако не се лъжа беше не6то whey ... :) а може  ли да ми кажете  горе доло колко грама протеин във вид на пудра се равнява на 1 кг месо а не беше никак евтин и за това питам за половин кг а го има и 1 кг но .. :) и ако може да ми кажете креатина дали е вреден за мене понеже съм на 16 години дори ги навърших преди 2-3 дена

whey значи сутоватка повечето сутоватъчни съдържат в името си whey ,така че нищо не казваш.
От месо до месо има балкан разлика има месо от бут,от врат,от рибица и тн има от теле,от пиле, от свиня,от агне и тн ,но средно го смятай около 22 грама протеин на 100 грама месо  ,иначе си има таблици с хранителни стойности.

28.08.08
18:45

Остави това колко е як тоя дето ти го препоръчва- това не му пречи да е мошеник! Виж каква марка е и потърси коментари за него. Половин кило няма да ти стигне за никъде. Ако храниелния ти режим не е на ниво няма да постигнеш нищо!!! Така че приказки от рода на “Тоя як батко ми каза да зимам от туй дет му не зная името” ги зарежете, моля... Имате глави на раменете мислете с тях!
Поздрави!

28.08.08
19:29

ахам благодаря а креатин мога ли да ползвам на моите години 16 ги навърших преди 2 -3 дена както казах по горе и може ли да ми кажете какво вреди на бъбреците понеже както разбрах пие се 30-40 дена после 20 се почива  и мисля маи е по евтин ако не се лъжа и по добър ефект мога да получа

ГН

28.08.08
20:41

казано от stefanak на 28.08.08, 19:29:

ахам благодаря а креатин мога ли да ползвам на моите години 16 ги навърших преди 2 -3 дена както казах по горе и може ли да ми кажете какво вреди на бъбреците понеже както разбрах пие се 30-40 дена после 20 се почива  и мисля маи е по евтин ако не се лъжа и по добър ефект мога да получа

Момче. Като ти чета постингите жал ми става. Не искам да те обиждам, никой не се ражда научен. Но ти си въплъщение на неразбирането, просто си още много нов. Знам че звучи обидно, затова за де се обиждаш, нека да ти отговоря по темата - нищо не пий. Ако искаш ме слушай - смятам че в твоя случай, с твоя стаж и с твоите разбирани нищо не трябва да пиеш. След време, като разбереш кое какво е и вече като имаш нужда от добавки, тогава. Сега, просто няма да имаш ефект от тях - гарантирам. Ако това те удовлетворява, пий. Иначе... тренирай, яж и трупай опит.

28.08.08
20:50

Не ти трябват добавки на този етап! Научи се да се храниш здравословно и съобразно с целите си!

ГП

29.08.08
09:14

Пич послушай съветите на Стоянчо и на адаша Николаев ;)
Тренирай и когато вече знаеш от какво се нуждае организма ти и какво желаеш ти да постигнеш,вече може да започнеш да взимаш добавки.
И да не слушай “якия батко” какво ти казва да пиеш,защото както е негова залата така съответната фира му дава пари да пробутва продуктите и ,пък той може да си пие добавки,на светлинни години по-добри от тези които ти предлага,на космически цени.И ние ходим в зали и знаем как е ;)
Купувай си добавките от съответните магазини за това,а не от залата.Хем по-евтино хем е по-голям шанса да са качествени ;)
Успех !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1