Имате ли изоставащи мускулни групи ???

Темата е заключена.

01.03.04
12:51

Нека всеки, който иска да напише дали има изоставащи мускулни групи и как ги тренира.
  Ше започна със себе си.
За сега предмишниците ми изостават - тренирам ги със суперсерии от обратни сгъване на китките и сгъване на китките.
Също така, смятам, че тибиалисът ми изостава, направо го няма никакъв (за което доста хора ми казват, че издребнявам). За него знам само едно упражнение - заставам на блокче на прети и вдигам пръстите на крака си колкото мога по-високо.

Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 29.08.08 13:07.

01.03.04
13:21

И аз имам изоставащи.Цицките са ми доста назад.Тренирам ги по следния начин:
Тренировка 1-Лежанка,кофички,дъмбел на хоризонтална лежанка и кабели(кросоувър или както там се казва)
Тренировка 2-Наклонена лежанка,дъмбел на наклонена лежанка и флайс и пуловер в суперсерия.Има малък напредък,но все още са ми малки цицките и едва ли ще се оправят...Сега знам кво им е на жените-дъски  :twisted:  :twisted:
Прасеца също ми изостава.Тренирам го 2-3 пъти седмично,но все още е като карфица.Кво да се прави,не всички имаме крака дънери...

28.08.08
14:55

При мен раменете изостават, за сега, както и краката поради стари травми. Сега съм се заел обаче да наваксам, след като вече са ми здрави тези мускулни групи...

28.08.08
15:07

Поради лоши контузии в 1-то коляно тренирам слабо краката - те са ми изоставащи.

28.08.08
15:49

всичко ми е изоставащо, само корема напредва :):):)

DI

28.08.08
16:39

Амии всичко без краката :) бях шишкав футболист много време :P

SA

28.08.08
17:42

Само онзи предния мускул, нещо не се развива! хаха Помпа го редовно,ма неще да расте! хихихи

28.08.08
18:13

Краката ми изостават защото не ги тренирам.Също така мисля че гърба ми е изоставащ като маса но за сметка на това ми е една от най-силните мусклуни групи

28.08.08
18:20

казано от dan4o93 на 28.08.08, 18:13:

Краката ми изостават защото не ги тренирам

Що така ?

28.08.08
18:49

Не ми е кеф.Първо имах проблем не че сега го нямам но вече мога да си ги тренирам просто не искам.

29.08.08
07:59

Ръцете малко ми изостават.

ГН

29.08.08
11:01

Мойте пък ръце направо не мога да повярвам колко ми растат - по 2 сантиметра за 1 месец доста чисто, като хвана да ги тренирам сериозно. Иначе гърдите ми изостават - може би донякъде именно заради силно развитите ми ръце и по-точно трицепси. Гърдите ми изостават от години, имаше време когато бяха отчайващи, като според мен причинете са три и ръцете са най-малкото - другите две основни са лошата ми генетика за тази мускулна група и дългогодишното робуване на безрезултатната за мене лежанка, за което спомнах наскоро. В момента ги тренрам с кофички, флайс и ролър упражнението, защото тренирам вкъщи. Дори модифицирах кофичките - много як вариант е да ги правиш не на успоредка, ами да две железа които са под 90 градуса ъгъл, като например на ъгъла на терасата. Удря повече предно рамо, но ина гърдите не прощава.
Като ги тренирам сериозно във фитнес правя обикновено 4 серии горна част с дъмбели, 2 серии средна част пак с тях, 4 серии флайс горна, 4 серии кросоувър през долни макари  доста добре го усещам в горната част на гърдите.

BU

29.08.08
12:00

Изоставаща ми мускулна група - 1.ГЪРДИ 2.ПРАСЕЦ
Причина - 1.липса на изолация 2.липса на тренировка
Взети мерки - 1.я да ходят да се шиб*** 2.започнах да го тренирам

:lol:

29.08.08
12:46

НЕ!:)хаха

казано от Hattori Hanzo на 28.08.08, 14:55:

При мен раменете изостават, за сега, както и краката поради стари травми. Сега съм се заел обаче да наваксам, след като вече са ми здрави тези мускулни групи...

Нинджа, ти нарочно или случайно изравяш теми на по над една година или просто си започнал да четеш пълната история на форума? :)
Айде лок... И официално добронамерено предупреждение за Hattori Hanzo !

Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1