Газираното(безалкохолно и алкохолно) - ЗА и ПРОТИВ?

08.01.05
23:15

За и против газираното?Какво мислите?Аз го спрях!А вие?

10.01.05
08:44

силно съм го ограничил.... :D

10.01.05
09:38

Вече от 7 - 8 месеца не пия газирани и безалкохолни напитки. На нова година изпих половин фанта :) Натурални сокове също не пия, или много рядко. В момента не съм на строга НВД, ама вече имам навик да не пия и не ми се пият газирани напитки. Пия минерална вода или айрян :)

10.01.05
20:06

Ясно е какво мислим всички, но аз си пийвам газирани напитки почти всеки ден.  :)

BO

10.01.05
20:46

ми аз ги отказах като че ли... всъщност да, не пия. надуват ми корема само, а и ако пийна кола след 1800 не ми мърда безсънието, хмм...

AR

11.01.05
16:36

Аз непия газирани напитки.Изключение правя за бирата.При мен основният проблем е че много се уригвам от газирани безалкохолни напитки поради тази причина непия дори кола а само бира :twisted: .Газираните напитки според мен водят до увеличаване нивата на виглероден диоксид в кръвта -не съм сигурен в това не съм чел такава информация.Ако някой знае нещо по тази мисъл моля нека потвърди или отхвърли мнението ми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1