11.08.08
04:03
Надявам се на никой да не стана досадна със следния въпрос - Покачва ли се теглото от приема на ВИТАМИНИ.Проблемът при мен е че след бремнност и раждане до месец и половина свалих почти вички натрупани кг, след което заочнах прием на CENTRUM A-Z - рзултата е че за месец качих около 10кг. без да съм повишила с нищо приема на допълнителни калории.Наистина в момента не се занимавам ктивно със спорт,но смятам да започна и все пак живо ме интересува дали друг се е сблъсквал с подобен проблем
Темата беше редактирана от vesi на 11.08.08 04:06.
11.08.08
05:12
От витамини не могат да се качат килограми - тоест не е това причината. Кърменето, предполагам, продължава....По принцип активното сваляне на килограмите, натрупани през бременността, започва след приключване на периода на кърменето. Тогава хормоналният фон възвръща нормалните си стойности и характеристики.Самият процес на кърмене противостои на бързото сваляне на килограми.Две мои приятелки успяха да се справят с това е два 6-7 месеца след раждането, като едната почти върна изцяло формата си, при положение че детето е на година и половина, а чак сега нещата се нормализираха окончателно по отношение теглото на майката. Така че, споко. Има го и парадоксът - не много качени килограми по време на самата бременност, а качване по време на кърмене....Природата си знае работата. Месец и половина е прекалено кратък период, за да се очакват чудеса. Но дисциплината ще помогне за в бъдеще, сега е важно здравето на бебето, както и това на майката.
11.08.08
08:44
казано от vesi на 11.08.08, 04:03:
Надявам се на никой да не стана досадна със следния въпрос - Покачва ли се теглото от приема на ВИТАМИНИ.Проблемът при мен е че след бремнност и раждане до месец и половина свалих почти вички натрупани кг, след което заочнах прием на CENTRUM A-Z - рзултата е че за месец качих около 10кг. без да съм повишила с нищо приема на допълнителни калории.Наистина в момента не се занимавам ктивно със спорт,но смятам да започна и все пак живо ме интересува дали друг се е сблъсквал с подобен проблем
От витамините не , от тях може да ти се отвори апетит да започнеш да ядеш повече и от това да качиш кг.
11.08.08
13:01
казано от FZKTWGS на 11.08.08, 08:44:
От витамините не , от тях може да ти се отвори апетит да започнеш да ядеш повече и от това да качиш кг.
Много точно казано! Витамините са важни за всяка една функция на тялото. В това влиза апетита, по-добро усвояване на храната и др. Ако не си качила мазнини няма от какво да се плашиш.
казано от Controlled Labs на 11.08.08, 13:01:
казано от FZKTWGS на 11.08.08, 08:44:
Много точно казано! Витамините са важни за всяка една функция на тялото. В това влиза апетита, по-добро усвояване на храната и др. Ако не си качила мазнини няма от какво да се плашиш.[/quo
мерси много за инфото
Здр. искам да питам за Biostrong на Biogame. Общи неща, ако някой го е ползвал да сподели мнението си и ако може да ми препоръча по - добри витамини или ако Biostronga си заслужава да каже 2 - 3 хубави неща. ;) Аз като цяло тренирам усилено и за резлутати, като се мъча да свалям кила и да качвам сила на 19 съм.
13.08.08
10:55
казано от Vasko на 11.08.08, 12:06:
А Центрум е чиста химия може и от това да е!
Вземи си почивка моля те.
29.08.08
00:03
Само с Витамини няма да стане