26.07.08
11:32
Днес 26.07.08 някой от форума ще ходи ли на Кабакум на Златните на маймунджелъците които Киро Скалата организира ако ходи пишете ми Л.С да се намерим!
Аз щях, но си намерих много по-хубаво занимание! ;) Незнам за други, съмнява ме!
28.07.08
08:24
казано от dan4o93 на 26.07.08, 11:32:
Днес 26.07.08 някой от форума ще ходи ли на Кабакум на Златните на маймунджелъците които Киро Скалата организира ако ходи пишете ми Л.С да се намерим!
Ето за това става въпрос
Рекламна агенция„М-арт”,предаването „Фитнес Мания” и „Бонавита” имат удоволствието да Ви поканят на конкурса на силово шоу,,Крале на силата,,което ще се проведе на 26.07.2008 и ,,Mis FitnessMania International,,на 27.07.2008 г. на плаж Кабакум,Варна,в 19:30 часа.Водещ на събитието ще е Кирил Вълчев – Скалата. Продуцентите на шоуто организират този голям празник на красивите тела и силовата атлетика,за да отпразнуват заедно със своите приятели,спонсори,фенове и партньори 5 години от животът в ефир на телевизионното шоу.
Първият ден ще проведем състезание за най-силен мъж от веригата,,Крале на Силата,,
Това силово шоу с петгодишна история събира шампиони от различни силови спортове,които да премерят своята сила,издръжливост и съобразителност в нестандартни движения и уреди,създадени специално за това мероприятие.
Участниците са:
-представителят на бойните спортове,шампион по тайкондо и рекордьор в трошенето на тухли,приятел и участник в телевизионното ни предаване Владислав Симеонов от Кюстендил;
- национален шампион по борба Атанас Маринов от Български Извор;
- Веско Вешев от Варна-многократен шампион по вдигане на щанга от лег;
- Митьо Крика-многократен шампион по силов трибой от Казанлък.
Специални гости са:
Бояна Василевич-европейска и световна шампионка по бодифитнес и сръбската поп-изпълнителка Dunya.
Вторият ден конкурсът ще бъде за атлетични тела, с международно участие и момичета от България с титли мис ФитнесМания от различни родни конкурси.
Туровете са традиционните по бански костюми и официални рокли .
Гости : Mr universe Bostjan Renko.и Richard Segelman-национален шампион на Америка .Моделите не са състезателки с огромна мускулатура,както обикновено смятат хората,когато чуят за фитнес състезание.Условието за участие е да имат атлетично тяло,което може да бъде изградено чрез всякакъв род двигателна активност.Оценява се 50%тялото,50%красотата,стила на обличане и поведение на сцена.
Участие ще вземат над 20 момичета,гледката ще бъде красива и атрактивна.
Специален гост-Анджи,Мис Фитнес България,Мис Сърбия Оупън,Мис Войводина Оупън .Свой музикален дебют ще направи и секс бомбата Анита Мейзер.
ФитнесМания стартира своята дейност по идея на на прочутият водещ певец асистент и режисьор Влади Априлов.Първият ефир на шоуто беше Нова Телевизия.Само след няколко месеца високият рейтинг на предаването събра много фенове,приятели и рекламодатели на Кирил Вълчев-Скалата,които застанаха зад идеята .За съжаление излъчването на нецензурирани кадри предназначени за версията след 12 часа доведоха до срив в отношенията с ръководството на телевизията и промяна в ефира на ФитнесМания.
Последните няколко години нов дом на шоуто е телевизия М САТ с нова много по-наситена програма.
ФитнесМания е продуцент,съпродуцент,медиен партньор,съорганизатор и спонсор на множество уникални по рода си шоута,свързани със здравословния начин на живот,модата,спорта и фешън лайф-стайла.Концепцията на фитнеса се разшири от обикновени,стандартни тренировки с тежести във фитнес залата до боди памп на открито,бойни спортове,баскетбол,волейбол,ветроходство и единствено от нас,,шоу в затворите на България,,
http://fitnessmaniatv.com/fitnessmania/
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 28.07.08 08:27.
Пропуснал си двама участика!Беше ми доста тъпо.Крика пак се правеше на важен.Вярно много е здрав но това не му дава право да се държи като гамен.Докато ги “награждаваха” Крика постоянно буташе Веско което ми направи много лошо впечатление.Очаквах да е тъпо но не чак толкова.Пропуснатите участиници са 2-ма както споменах но имената не помня.Сещам се че единият е ветеран в силовите спортове и най-вече многократен шампион по вдигане от лег.Другият неспоменат участник беше някакъф фитнес инструктор.Скалата постоянно приканваше момичетата да го гледат ... Вярно беше най-чаровен от останалите...Майка ми не го хареса :lol: За съжаление един от участниците-огромният борец изглежда имаше контузия и не успя да се представи по най-добрия начин.Не стига че го тормозеше контузията ами едното упражнение не му го признаха и го накараха да го изпълно отново.Въпреки това той стана втори само на 2 секудни след първия с постижение около 44 секудни.Упражнението беше задържане на 2 брадви встрани с изпънати ръце.Повече не ми се пише за “шоуто” защото останах разочарован малко... LOCK
28.07.08
09:35
казано от dan4o93 на 28.07.08, 09:23:
Пропуснатите участиници са 2-ма както споменах но имената не помня.Другият неспоменат участник беше някакъф фитнес инструктор.Скалата постоянно приканваше момичетата да го гледат ... Вярно беше най-чаровен от останалите...Майка ми не го хареса :lol:
Да не е бил Антон Големанов ?
Антон Големанов не участва в състезанието но беше постоянно на сцената(помагаше с тежестите).Този е някакъв инструктор тук от Варна.И още нещо ме учуди-слабата форма на Скалата
П.С. Абе Питоне като го видиш Скалата му кажи да вземе малко да потренира че ще го настигна скоро както се е отпуснал.
28.07.08
11:45
казано от dan4o93 на 28.07.08, 10:10:
П.С. Абе Питоне като го видиш Скалата му кажи да вземе малко да потренира че ще го настигна скоро както се е отпуснал.
Ако случайно Кирчо прочете тая тема ще му кажа, ей Киро стягай се, няма на дърти години да се излаглаш , трябва на дърти години още по-огромен да си !Да даваш хубав пример на младите фитнес маниаци да знаят , че ако сега тренират на стари години ще изглеждат все едно са на 25 г. ;-)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 28.07.08 12:38.
казано от FZKTWGS на 28.07.08, 08:24:
Концепцията на фитнеса се разшири от обикновени,стандартни тренировки с тежести във фитнес залата до боди памп на открито,бойни спортове,баскетбол,волейбол,ветроходство и единствено от нас,,шоу в затворите на България,,
От ФитнесМания организирали ли са мероприятия относно ветроходство или разни предавания относно него?
25.08.08
14:33
казано от Footman на 25.08.08, 14:07:
казано от FZKTWGS на 28.07.08, 08:24:
Концепцията на фитнеса се разшири от обикновени,стандартни тренировки с тежести във фитнес залата до боди памп на открито,бойни спортове,баскетбол,волейбол,ветроходство и единствено от нас,,шоу в затворите на България,,
От ФитнесМания организирали ли са мероприятия относно ветроходство или разни предавания относно него?
Май не , гледал съм почти всички предавания на Фитнес Мания но нямам такъв спомен .
Защо ?
Ето тук може да зададеш въпрос и да дадеш предложение , препоръка за предаването Фитнес Мания
http://fitnessmaniatv.com/fitnessmania/ ;-)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 26.08.08 12:39.
26.08.08
00:46
Извън темата искам да попитам знаете ли му мерките на Киро скалата че ми стана любопитно Ръст,Килограми,Ръце,Гръдна обиколка?
П.П. По коя ТВ го дават това “Фитнес мания”?
26.08.08
09:15
казано от Bill Goldberg на 26.08.08, 00:46:
П.П. По коя ТВ го дават това “Фитнес мания”?
По телевизия МСАТ го дават предаването
Понеделник-Четвъртък - 18.35 ч.
Неделя - 18.00 ч.
26.08.08
09:31
Киро никога не съм го смятал за човек с превъзходна физика. За положението си и за това, с което парадира, трябва да е в пъти по-добре.
Извън темата искам да попитам знаете ли му мерките на Киро скалата че ми стана любопитно Ръст,Килограми,Ръце,Гръдна обиколка?
Висок е около 185 см.
Като не е назобен ръката му е под 39см.
26.08.08
11:36
казано от mitaka101 на 26.08.08, 11:03:
Като не е назобен ръката му е под 39см.
E e e e e ай ся аз мисля , че под 43 см. не е спадал :)
Готов съм да се хвана на бас, накаквото кажеш.
43см може да му е студена, когато е във върхова форма. Може и да не е.
Знам го от години, още откакто беше инструктор в “Атама”.
Виждал съм го добре оводнен лятно време и много свит пролетно време.
27.08.08
09:36
казано от tonu на 27.08.08, 09:33:
Абе, Киро е бизнесмен, къде го бутате в тия спортни среди ;)
Аве пичове Кирчо е 100%-тов Фитнес Маниак ! :coolsmile:
Малко хора на неговите години могат да се похвалят с такава фигура като неговата
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 27.08.08 09:38.
27.08.08
11:38
казано от tonu на 27.08.08, 09:33:
Абе, Киро е бизнесмен, къде го бутате в тия спортни среди ;)
Изобщо не подозираш колко си прав.
27.08.08
12:02
Кирил Вълчев е един от малкото хора в БГ , който са направили доста за популяризирането на фитнеса и бодибилдинга в България !
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 27.08.08 12:49.
27.08.08
12:25
Така де това имаме предвид. Аз нямам нищо против него. Въпроса беше за спортната му форма, но там не смея да казвам нищо защото не съм имал мноог близки срещи.
Да е жив и здрав Кирчо, да ни весели с грандоманските си изказвания!
Ако не се вземаше толкова насериозно щеше да е поносим водещ.
Колкото популяризираа, толкова и отблъсква с това негово преекспониране.
Част от хлапетата в моята зала са доста по-здрави от него и им е основна фигура за присмех (в люта конкуренция с крикчето).
И в други зали е така.
Толкова прекалено се възхищават от него (подчинените му), че чак е жалка работата.
Има фигура на леко напреднал и в никакъв случай не отговаря на определения от рода на “грамада с мускули”, “планина от мускули”, “перфектно тяло” и т.н.
Тези определения по-отиват да се дават на Митко Димитров, Жоро, Христомир и въобще хора с наистина развита физика.
А Кирчо в сравнение с тях, ... е кирчо.
СКАЛАТА не е с фамилията “Вълчев”и е с 40кг по-тежък и 2 глави по-висок.
Умен човек е Кирил, с чувство за хумор, ама откъде го подгони тази грандоманщина да го величаят по този жалък начин, незнам.
Жалко.
29.08.08
09:01
казано от mitaka101 на 27.08.08, 19:44:
Част от хлапетата в моята зала са доста по-здрави от него и им е основна фигура за присмех (в люта конкуренция с крикчето).
И в други зали е така.
Те хубаво са по-яки от Киро , ама това което е направил Киро го е направил натурално със суплементи , много години труди и пот в залата , с правилно хранене .Дали тези яки момченца сега , като станат на годините на Киро ще изглеждат така както той изглежда сега .Съмнявам се , по скоро ще изглеждат така все едно , че не са тренирали и влизали в залата никога .
Иначе присмиването и зависта е типична родна черта , дайте да се подиграваме и осмиваме по -успелите от нас , и по -фитнес залите е доста разпространена тази БГ черта и не само там.......
Поздрави !
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 29.08.08 09:02.
казано от FZKTWGS на 29.08.08, 09:01:
И в други зали е така.Те хубаво са по-яки от Киро , ама това което е направил Киро го е направил натурално със суплементи , много години труди и пот в залата , с правилно хранене .Дали тези яки момченца сега , като станат на годините на Киро ще изглеждат така както той изглежда сега .Съмнявам се , по скоро ще изглеждат така все едно , че не са тренирали и влизали в залата никога .
Иначе присмиването и зависта е типична родна черта , дайте да се подиграваме и осмиваме по -успелите от нас , и по -фитнес залите е доста разпространена тази БГ черта и не само там.......Поздрави !
Чуваш ли се какво говориш ?? Чисто викаш а ? Добре, добре ще му кажем...
Те хубаво са по-яки от Киро , ама това което е направил Киро го е направил натурално със суплементи , много години труди и пот в залата , с правилно хранене .Дали тези яки момченца сега , като станат на годините на Киро ще изглеждат така както той изглежда сега .Съмнявам се , по скоро ще изглеждат така все едно , че не са тренирали и влизали в залата никога .
Иначе присмиването и зависта е типична родна черта , дайте да се подиграваме и осмиваме по -успелите от нас , и по -фитнес залите е доста разпространена тази БГ черта и не само там.......Поздрави !
Явно не гледаш много ТB :D:D:D
29.08.08
11:08
казано от tonu на 29.08.08, 09:08:
И в други зали е така.Те хубаво са по-яки от Киро , ама това което е направил Киро го е направил натурално със суплементи , много години труди и пот в залата , с правилно хранене .Дали тези яки момченца сега , като станат на годините на Киро ще изглеждат така както той изглежда сега .Съмнявам се , по скоро ще изглеждат така все едно , че не са тренирали и влизали в залата никога .
Чуваш ли се какво говориш ?? Чисто викаш а ? Добре, добре ще му кажем...
Натурално със суплементи може да се постигне много , но трябва да знаеш как, да четеш много и да се образоваш на тази тема !
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 29.08.08 11:10.
29.08.08
11:40
Киро скалата хич не е дилър и той и всичките му момчета - между които Легендарния Крик и Ултраиндивидуалния Любо, хич не говорят “откровенно” за стероидите по телевизията, ако и никой да не иска да ги пита. А ако говорят нещо, то това е случайно, и въобще е инсинуация и нагласена работа, целта е да се злепостави Киро.
Таак че Киро е чист и цял живот е расъл с марката “Мусаши” :) Даже и след като я спряха.
Фактори са в пазара, вярно, но лошото е че доста приличат и на фактори на разрушение...
КИРЧО определено е взимал химийка, не сега а през годините и това не е тайна за много хора, бизнеса му тръгна благодарение на баща му, който е бивш партиец, с риск да вляза в бисерите от форума , но от много хора съм го чул че част от дрогата се вкарва с добавките. така че правете си сметка, а иначе евала та шапка му свалям за предаването популярността му , жените и не на последно място това ,че е добър бизнесмен и е успял да се развие в тази абсурдна държава, беззначение как е успял? но го е направил.
Мнението беше редактирано от INZAGHI на 29.08.08 14:29.
Дали тези яки момченца сега , като станат на годините на Киро ще изглеждат така както той изглежда сега .Съмнявам се , по скоро ще изглеждат така все едно , че не са тренирали и влизали в залата никога .
Кирчо да не е на 60-70 години? Я по-спокойно, той е по-малък от мен. Огледай се сред тренращите и ще видиш доста хора над 40 години, които да изглеждат много по-добре от този медиен “герой”.
Иначе присмиването и зависта е типична родна черта , дайте да се подиграваме и осмиваме по -успелите от нас , и по -фитнес залите е доста разпространена тази БГ черта и не само там.......
Интересно защо никой не се присмива на Недик? И той води ТВ предаване (тоест по твоята логика е преуспял), и той говори за химия, а определено е и по-глупав от Кирчо (и му личи). И въпреки това не е осмиван ?!?
Може би защото не претендира да е най-великия?
И (извинявай за въпроса) в какво е “успял” Кирчо? Беше успял, когато Мусаши бяха най-добре рекламираната марка в Бг и една от челните по продажби. Откакто го изгони Стефан Ботев в какво е преуспял? Дженезис са на Светла - една от бившите му подчинени - направи пари от профи бокс и го финансира да ги внася. Лимузините - баща му си ги взе. Остана му само Анн-джи и още не и е намерил купувач?
Поправи ме ако бъркам.
Натурално със суплементи може да се постигне много , но трябва да знаеш как, да четеш много и да се образоваш на тази тема !
Абсолютно съм съгласен с теб! Бих добавил само - да имаш и търпението да го направиш, защото става бавно.
Много хубаво твърдение, но няма нищо общо с Кирчо.
Нищо лично - просто този човек (Кирчо) работи много против фитнеса и това ми бърка в джоба. Как мислиш се чувствам когато трябва да разяснявам на родители, че трениращите при мен деца (разбирай младежи) няма да станат такива дебили ?
Или, че ако пият протеин ще станат толкова “умни” като него и обкръжението му ???
И какъв е този спорт дето рекламните му лица са откровено малоумни ?
Не ми е приятно да отговарям на такива въпроси, а благодарение на Кирчо ми се налага.
казано от mitaka101 на 30.08.08, 06:30:
...Как мислиш се чувствам когато трябва да разяснявам на родители, че трениращите при мен деца (разбирай младежи) няма да станат такива дебили ?
Или, че ако пият протеин ще станат толкова “умни” като него и обкръжението му ???
И какъв е този спорт дето рекламните му лица са откровено малоумни ?
Не ми е приятно да отговарям на такива въпроси, а благодарение на Кирчо ми се налага...
А още повече че и родителите са с някакви странни схващания, направо са си дезинформирани в тая област. Например идваше 1 момче на 16 с наднормено тегло (доста наднормено 110кг), след което изведнъж спря. И какво се оказа майка му която много го обича и мисли за здравето му още от мъничък (явно), решила и тя не знае от къде че след като въпросното момче има доста високо кръвно да му забрани да посещава фитнес залата, защото ще качи още по-високо. И като е гледала на прословутия Недик предаването и чула как някакви дечица взимат какви ли не хапчета за които тя не е и чувала, и какво накрая излиза, освен че и двамата работят против спорта (лично мнение), дори не се и опитват да кажат на хората че има разлика от професионализъм до любителство.