Какви добавки да си купя ?

29.08.08
12:00

Здравейте, наскоро си купих гладиатор и съм се амбицирал да тренирам и да спазвам диета за напълняване, тъй като съм доста слаб ... 182см и 60килограма. Доколкото четох във форумите разбрах че моето тяло е тип екотоморф, което означава че трябва да се придържам към Високо въглехидратната диета. Искам да ви попитам какви хранителни добавки за бързо покачване на маса трябва да си купя ? Протеини (Какви) и кога да ги пия преди или след тренировка ? Нов съм и не съм много наясно. И ако може да ми предложите някаква програма която да мога да използвам само на гладиатора и дъмбелите, тъй като нямам лежанка и щанга. И още един въпрос, защо във ВВД няма месо ? Това означава ли че ще кача маса без да се храня с месо ? Нещо не ми се вярва . Надявам се да ми помогнете. Благодаря.

29.08.08
16:49

Засега се задоволи с храната, качествено подбрана и количествено отмерена според хранителните й стойности. С този гладиатор кой знае колко няма да направиш. Купи си 1 лежанка за да можеш с дъмбелите да правиш упражненията... ВВД-то набляга на въглехидратите, като естествено месото не се изключва!

30.08.08
08:07

А някое друго гейнърче ? няма ли да е по добре отколкото нищо ?

ГН

30.08.08
08:35

казано от Trol на 30.08.08, 08:07:

Не.
Междудругото, аз лисе бъркам, или в послединя месец има бум на тотално начинаещи които питат какво да правят? Като че ли преди не беше така, или може би защото влизам повече и затова го виждам?

СБ

30.08.08
08:53

казано от Георги Николаев на 30.08.08, 08:35:

Не.
Междудругото, аз лисе бъркам, или в послединя месец има бум на тотално начинаещи които питат какво да правят? Като че ли преди не беше така, или може би защото влизам повече и затова го виждам?

ДА има такава тенденция и това е добре. По-добре да се задават въпроси отколкото да се хвърлят пари на вятъра.
Абсолютно съм “ЗА” задаването на въпроси.

30.08.08
10:40

казано от Георги Николаев на 30.08.08, 08:35:

Не.

По-скоро влизаш редовно и сега ти прави впечатление.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1