Хранителна добавка за качване на тегло и евентуално разтеж???

30.08.08
13:47

Здравейте!
Има ли хранителна добавка,която може да бъде използвана от дете на 4 години,което има малабсорбационен проблем/слабичък и нисичък/.Детето трябва да изяжда по 2800 калории на ден,но това е невъзможно.Благодаря предварително за отговора.

30.08.08
14:45

май има грешка в калориите!? невъзможно е за 4 годишно дете да има нужда от такъв калориен прием.
ако трябват калории + хранителни вещества - някой хубав гейнър ще свърши работа - и на вкус са докарани

30.08.08
15:20

Няма грешка-трябва да приема минимум 2500 до 2800 калории,за да може да расте Моля препоръчайте ми нещо.

30.08.08
15:38

ВНИМАВАЙТЕ с гейнърите в този случай! На някои си пише, че могат да са опасни и дори да доведат до летален край ако се вземат от деца!(поради високо съдържание на желязо и магнезий например). Консултирай се с педиатър на какъвто и вариант да се спреш.

30.08.08
16:03

Преди месец му купихме  /GNC weigt gainer 2200 cold/  преписвам буквално от опаковката,но е много концентриран -в чаша мляко 3 супени лъжици и не иска много да го пие.
Благодаря за отговорите.

ВИ

30.08.08
16:28

Потърси по-компетентен лекар, който ще знае какво точно му трябва и къде да се намери. Мен това което ми идва наум е аминокиселини в система за венозно хранене. Предписват ги за подобни състояния.

CL

30.08.08
20:48

Не приемайте мнението ми за компетентно или като медицински съвет, а също така и не правя реклама. Мой колега има същият проблем с децата си и се обърна към мен. Препоръчах му BSN Synta-6 и аминокиселини. Децата му започнаха да напълняват доста бързо. Тествахме протеина при една наша позната в БАН и се оказа напълно подходящ за малки деца.

31.08.08
05:09

казано от Controlled Labs на 30.08.08, 20:48:

Не приемайте мнението ми за компетентно или като медицински съвет, а също така и не правя реклама. Мой колега има същият проблем с децата си и се обърна към мен. Препоръчах му BSN Synta-6 и аминокиселини. Децата му започнаха да напълняват доста бързо. Тествахме протеина при една наша позната в БАН и се оказа напълно подходящ за малки деца.

и след това изказване, Вальо трябва да почерпи ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1