28.08.08
21:16
бащата ми има проблеми със ставите и му купих анимал флекс,но започна да му влия е на нервите и да става агресивен.дали ще е даде сущтия резулатат ако му взема на ORANGE TRIAD дали ефекта ще е същия,тея големи дози витамини го побъркват.може сущо да препоръчете нещо друго добро в тази насока
29.08.08
01:44
Това ти е продукта за стави...
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=71
Отзивите са повече от добри...
казано от NE4ovek на 28.08.08, 21:16:
бащата ми има проблеми със ставите и му купих анимал флекс,но започна да му влия е на нервите и да става агресивен.дали ще е даде сущтия резулатат ако му взема на ORANGE TRIAD дали ефекта ще е същия,тея големи дози витамини го побъркват.може сущо да препоръчете нещо друго добро в тази насока
Купи му това - http://www.bodybuilding.com/store/now/gcm.html
30.08.08
20:11
казано от NE4ovek на 28.08.08, 21:16:
Двата продукта нямат нищо общо. Animal Flex е само за поддръжка на ставите, а Orange Triad е комплексна формула за поддръжка на цялата имунна система което включва и ставите. Освен това сигурен ли си, че не взима и други лекарства които не са съвместими с Animal Flex?
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 30.08.08 20:26.
е не се пали така де.orange triad аз даже за мен си взех 2 опаковки да го позлвам,скоро ще го почна.имам предвид че поради големите дози витамини му качват тестостерона и енергията и тои по принцип си е малко луд и направо избеснева.не е взимал никакви други хапчета иначе повреме на тея добавки.ако му дам да пие ориндж триад какъв мислиш ще е резултатът?????
31.08.08
02:32
Няма за какво да се паля. Animal и Controlled са любимите ми марки и ги ползвам редовно, затова ти говоря от собствен опит. От витамините най-много да му се повиши апетита, виталноста, тонуса и енергията. Няма как да му се качи тестостерона. На неговата възраст му трябват бая големи количества цинк, нагнезий и В6 ако това имаш предвид.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 31.08.08 06:46.