31.08.08
14:57
На 20 г. съм тежа 60 кг. и съм висок 172 см. Ходя на фитнес 4 дена седмично от около 3-4 месеца. Искам да кача кг. и ММ но само с храна няма ефект. Без кг. неможе да се качи ММ. Разбрах за този гейнер Universal Gain Fast 3100 че бил с най-ефикасната формула за покачване на кг. и ММ. Четох най-различни статии за него, с какво да го съчетая за по-добри резултати и тн. Вече го поръчах и ще ви кажа дали наистина е добър. Ако има някой който го е пробвал да каже мнението си.
Темата беше редактирана от Пламен на 31.08.08 15:09.
31.08.08
15:13
:lol: Само да ти кажа,че този гейнър свършва за 10 дни, за да не се объркаш случайно и да го пиеш цял месец! Този гейнър е от страия тип гейнъри, които имат сравнително малко количество протеин в доза, много захари и не чак толкова качествени източници на въглехидрати. Трябвало е хубаво да проучиш кой точно да си вземеш, а не да робуваш на имена и марки. Ако не ядеш стабилно през времето, което го взимаш (това ознава 5-6 пърноценни хранение през деня), нищо няма да постигнеш и всички във форума ще ти го потвърдят. Можеш да добавиш към него креатин монохидрат и витамини. За твоя стаж, килограми това са ти достатъчни суплементи. Стига да не почнеш да ги пестиш и да правиш компромиси с яденето, тогава нищо няма да се получи.
И да ти кажа, че големия Gain Fast свършва за 10 дни, не малкия, за да не вземеш пак да се объркаш!!!
Точно големия взех, но неочаквах да е само за 10 дена, както и да е каква марка Креатин препоръчваш ? Преди си бях взел на Explode Mass Gainer и Creatin. Но сега креатин не съм поръчвал. Каква марка да бъде ?
31.08.08
15:35
Креатинът си е креатин, особено когато става въпрос за монохидрат. Вземи си този, който ти излиза най-изгодно като цена и грамаж. Поразтърси се и си избери.
Има марки които за нищо не стават като Nutrim например. Затова питам каква марка да са. Повечето евтини са боклуци.
31.08.08
15:47
Не мога дас е ангажирам да ти препоръчам в открит форум защото това може да се третира като пристрастие или лобиране в полза на определена марка. Ако искаш дай на ЛС...