01.09.08
13:10
След изтощитетлното лято , голямото сваляне с НВД-та и ротацииики на въглеххидратите ,доиде време за любимият ми период ,а именно качването на ММ . Диетата и тренировката е ясна константа която се спазва ,никакво отпускане , без мръсни храни и всичко през кантарчето . Но доста важна част са и добавките на 18 съм тренирам от около 3-4 години 87 кг след голямо чистене от което неизбежно съм загубил и ММ.Одобрявате ли списъкът ми от хран. довабвки , тъпри всякакви критики и промени.
- Whey Protein Isolate Неовкусен - 4536 гр - Цена: 252 лева (45 Дни)
- Branched Chain Amino Acids Прах - 340 гр - Цена: 78 лева* (50 Дни) PEAK - 500 gr - 64lv
- L-Glutamine Прах - 1000 гр - Цена: 139 лева (60 Дни)
- Taurine Прах - 227 гр - Цена: 31 лева (40 Дни)
- ZMA - 90 капсули - Цена: 38 лева (45 Дни)
- Glucosamine&Chondroitin;ExtraStrength-60t- Цена: 47 лева (40 дни)
- Flax Seed Oil (Ленено масло) - 354 мл - Цена: 30 лева
- Omega 3-6-9 Течни - 465 мл - Цена: 42 лева
- Calcium Caseinate Protein - 907 гр - Цена: 75 лева (30 Дни)
- “UNIVERSAL NUTRITION”-Креатинови “STORM” - Цена: 114.80 лв. SizeOn ?!
- ON GlykoMaize 2kg - Цена: 55 лева
__________________________ ___________________________
На “NOW” Цена : 654 - 20 % = 524 Лева
със БЦЦА 591 Лева
524 + 115 + 55 = 694
591 + 115 = 706
Тази година съм решил да пробвам NOW като марка , защото лоши отзиви не съм чул за нея и ме съблазняват с добри цени.
Исках непременно да пробвам някой от новите креатини т.к. стария монохидрат не го усещам някак си .. А именно Кре-алкинин ,
Креатин Етил естер , ди креатин малат и т.н.т. , но се спрях на креатиновата матрица на UN - Storm чудя се м/у нея и OnSize.
Другото ми голямо чудене е м/у БЦАА-то на НОУ и БЦАА-то на ПЕАК това на НОУ е 340 грама и е 78 с моята отстъпка ще го взема на 62 лева а на ПЕАК е 64 , но е 500 грама .Взимам ON GlykoMaize т.к. понякога ми писва да ям комплексни въглехидрати ориз картофи овес и за моментите в които не мога да ям . Гейнери като ‘’Супер масс’’ с прости въглехидрати не съм взимал ,не смятам и да взимам т.к. качвам лесно и често мазно :) а след тренираовка меда ми е в чантата със уейчето .До сега съм пил боклуци не че съм нямал финанси или не съм знаел какво да пия , просто наще не са ми давали и са ми хвърляли всичко ,лошо е когато няма разбиране . Сега ставам самостоятелен човек зареждам се за 2 месеца , ако всичко върви по план после за още 2 :) и така поне 8 месеца контролирано качване . Ако знаете някакви оптимизатори , но не трибулуси и ДХЕА които за 18 годишен чоявек не вървят , казвайте .Не харесвам и НО боостерите или така наречентие азотни т.к. помпат за тренката , ама аз така или иначе си се помпам .
Само едно аргининче ще добавя на празен стомах(почти нямам такова време) , но това ако останат ресурси по важно ми е да поддарвам цяла зима анаболен ефект
да има хран. вещества .Всичко търпи критика
Темата беше редактирана от Стоил на 01.09.08 16:30.
01.09.08
13:28
Можеш да си спестиш пари от следния тип продукти,които надали ще имат осезаем ефект и на тяно място да си вземеш друг тип добавки:
Таурин, Flax Seed, Glucosamine,Glutamine, на тяхно място можеш да си вземеш някакъв витаминен пак, ZMA също едва ли нещо ще ти помогне.
Единственото,което ти трябва за твоята възраст при цикъла ти за маса са следните продукти:
1.Протеин в стабилни дози
2.Креатинова матрица (Storm,SizeOn,Cellmass,X-Blast)
3.BCAA на прах(Controlled Labs Purple Wraatha,PEAK БЦАА,)
3.Витамини(Animal Pak,ADAM,Opti-Men)
За твоите години тези продукти ако ги използваш както трябва и не ги пестиш ще дадат добър резултат.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 01.09.08 13:35.
Взимам 3-6-9 омега за предпазване на ставите и за здраве т.к. не ям мн риба или зехтин и ми лиспват тези мазнини . Вит имам Animal Pack 20 пакчета ще ги изпия , псоле минавам ан други .Таурин , редица полезни качества да поуспокй мускулатурата . ЗМА за неог нз , чувал сам че тази комбинация е мн добра а и получвам честоо схващяния въпреки че правя добър стречинг а мисля че Мг или цинка са минерали , който предотвратяват схващане , само за глутамина не знам , но при мен деиства добре . Преди време взимах по 20тина грама на ден за около 20 дена и имаше големи резултати . СИЛАбг мерси за помоща ще помисля има време до 20 септември , времето когато почвам
Щом те устройват цените, взимай, няма да сбъркаш. Глутамина обаче излиза скъпо.
Решил съм да вложа някои лев в добавки , скъпичък е ,но 1 кг. ако пия по 15 - 20 гр. на ден ще стигне за 2 месеца .Искам да направя всичко по учебник и да тествам .Много благодаря за поста Стояне, чел сам твойте постове и тези на sila.bg и уважавам мнението ви .
01.09.08
17:45
Не съм много съгласен, че флакс ойла и глюкозамина са излишни - не всичко е креатинови матрици и азотни буустери. Тези добавки си имат точно определена функцич и я изпълзват на 200%. Същото важи и за таурина който е много примамлива добавка на фона на ниската си цена.
Вземи си още 1-2 продукта от нашите фирми (като например креатиновата матрица SWOLE и ADAM) и ще ти направим една хубава ценова оферта така, че да останеш доволен както от продуктите като ефект, така и от цените на които са ти стъпили.
02.09.08
03:23
казано от NOW Foods България на 01.09.08, 17:45:
Не съм много съгласен, че флакс ойла и глюкозамина са излишни - не всичко е креатинови матрици и азотни буустери. Тези добавки си имат точно определена функцич и я изпълзват на 200%. Същото важи и за таурина който е много примамлива добавка на фона на ниската си цена.
Вземи си още 1-2 продукта от нашите фирми (като например креатиновата матрица SWOLE и ADAM) и ще ти направим една хубава ценова оферта така, че да останеш доволен както от продуктите като ефект, така и от цените на които са ти стъпили.
Е то винаги може още и още... спор няма. Тук говорим за оптимален вариант за поставените цели. Все пак целта му е да качва... ;) Ако става въпрос да се надгражда списъка му, то тогава такава схема може да му се измисли, че и син на Бил Гейтс да е зор ще види... ;)