11.01.05
18:21
Ако има някой Така добър да ми даде една примерна Хранителна програма за сваляне на Мазнини (аз ще си направя тренировачна програма) от която да придобия представа и Ако е възможно да ми направи такава програма и ако трябва да дам някакви данни отностно Кг. Ръст и такива Кажете за да ми направи някои Програма .. ако изобщо някой желае да ми помогне .. ;(
благодаря Ви предварително и ако някои поеме тази инициатива да ми пише на e-maila Благодаря !
Значи първо добре дошъл във форума. Приницпно нямаме практика да изпращаме на когото и да е готови модели на хранителни програми, основно поради две причини:
- може да ти донесе повече вреда отколкото полза ако вземеш някаква готова схема и я започнеш да я прилагаш без да си наясно с основните взаимовръзки в спортното хранене - какво е протеин, въглехидрат-бавен, бърз, мазнини-наситени, ненаситени, омега, фибри и т.н.
- едва ли е удачно да ти правим режим без да знаем нито вкусовите ти предпочитания, нито финансовите възможности. Примерно, какъв е смисъла да ти напишем програма в която за вечеря има 200 гр. сьомга и половин авокадо при положение, че ти нито можеш да си го позволиш, нито обичаш риба.
Така че... попрочети из сайта, форума и други интернет източници, изготви си програма и ние ще ти помогнем да я дооформиш. Изпрати и повече лични данни за себе си - виж модела във втората тема в раздел “Хран режими за ПОВИШАВАНЕ на тегло”.
Виж тука и си направи сметката http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3182