Помогнете на един човек,започващ да се занимава с фитнес...

GS

31.08.08
18:18

Много ми харесва да ходя на фитнес,едва преди 1 седмица се престраших да отида и много ми хареса.Висок съм 170см тежа 70кг на 14 години по-принцип не изглеждам дебел,напълно нормален обаче аз си чувствам че ми е много.Може ли да ми кажете някое режимче в рамките на 2-3 седмици да сваля на 62-63кг и да ги задържа?Много постоянен и активен съм.Същевременно ходя и на фитнес тренирам бицепс,трицепс,рамо,гърди,корем,крака,гръб,най-много искам да направя коремни плочки,ако може режима да е съобразен и с това.Може ли също да ми обясните какво е това НВД?

Съжелявам ако не съм се изразил както трябва,но съм абсолютен новак а съм мотивиран да постигна “победа”.

01.09.08
15:39

Виж първата тема в този раздел. От нея ще научиш какво е НВД, а освен това ще разбереш и че си малък за него. Второ - за 2-3 седмици е невъзможно да свалиш 8кг (освен ако не махнеш половината мускул :) ). Щом си постоянен и се интересуваш (така да се каже си “запален”) прочети статиите за РБД, направи си едно примерно меню и го дай тук за коментар, започни редовни тренировки + редовно кардио (защото без кардио мазнини не се свалят) и след около 2-3 месеца ще си на 63кг.

02.09.08
10:11

казано от Fittipaldi на 01.09.08, 15:39:

... (защото без кардио мазнини не се свалят)

С кардио мазнини не се свалят. Само с правилно хранене. Това от личен опит.
Най-дебел бях, когато правех само кардио. Случвало ми се е да сваля килограм и половина на тренировка (вода, естествено). Коремът ми не мърдаше, паласките също.

02.09.08
11:16

Мдам прав си ... ако мога да се поправя - кардиото помага при процеса на изгаряне на мазнини, т.е. ако искаш по-бързи резултати, не пропускай кардиото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1