01.09.08
22:42
така Емзо разгледах много теми за л-карнитин и как можел да се комбинира със фат бърнери , креатин и от сорта сякви такива момче съм на 16 години висок съм 178 тежа 87кг имам повече от 8 месеца тренировки(3 дена в седмицата понеделник гърди бицепс, сряда гръб трицепс, петък крака рамене ) , но спрях .... и естествено напълнях много заради застоял живот освен че ходя често на плаж ядох вредни храни и пих много бира това лято и така стигна се до корем и паласки ... сега бягам по 5 киломерта на ден като гледам да почивам на всеки 1,5 километра като почивката е или разтягане или 10 лицеви по 5 серии или един клек който ми го показаха . И така да се върнем към проблема какво трябва да взимам моля те препоръчай ми марки и съм готов да дам до стотина лева само да сваля 10 - 15 кг , а и още въпрос да започна ли пак да тренирам и ако може препоръчай ми сплит , ще ти бъда крайно благодарен ако ми помогнеш и до колко време да чакам ефект . :ahhh:
01.09.08
22:43
БАЙ ДА УЕЙ сайта ви е невероятен !!!
Най-добре е вземи си направи 1 хранителен режим, след което виж какви резултати ще постигнеш с него. Хранителните добавки са важно нещо, но на първо място стои храненето. Моя съвет е да не купуваш нищо за момента. Тренировъчен сплит можеш да си избереш от изданието на сайта.
И защо въпроса е конкретно към Емзо а в същото време го пускаш в тема която е за всички достъпна ?
02.09.08
14:50
казано от tonu на 02.09.08, 12:01:
Най-добре е вземи си направи 1 хранителен режим, след което виж какви резултати ще постигнеш с него. Хранителните добавки са важно нещо, но на първо място стои храненето. Моя съвет е да не купуваш нищо за момента. Тренировъчен сплит можеш да си избереш от изданието на сайта.
И защо въпроса е конкретно към Емзо а в същото време го пускаш в тема която е за всички достъпна ?
Ами не забранявам коментари от други благодаря пробвах с безвъглехидратна диета имаше ефект но искам да комбинирам тази диета с ел карнитин и било там фат бърнер или кератин естественно за по голям резултат