относно tricreatine malate

Когато се взема tricreatinemalat трябват ли бързи въглехидрати,както е при монохидрата?Задръжката на вода повече ли е?Кога и как се взема(моя е на капсули 300x1100mg и пише 2 преди 2 след тренировка и 2 вечер-това няма ли да е малко?)В нетренировъчни пак да го вземам нали?И кога?

27.08.08
06:56

Малко или много зависи колко МГ е 1 хапче.В нетренировъчни дни аз биг го пил сутрин със закуската, после със следващо хранене (което е минимум 4-5 часа след 1-вото) и преди лягане.

ами 1100 мг пише по 6 на ден 2 сутрин преди закуска,2 след трен и 2 преди лягане.Незнам цялото количество НЕТО е 380 гр на хапчета капсуловани.Да речем ,че капсулите тежат 50 грама общо обвивките,значи 330грама/300 бр =1,1 до 1 грам трикреатин на хапче=>>значи за деня около 6 грама трикреатин така 4е май си е вярно писаното за дневния прием :0.А другия ми въпрос е трябва ли да вземам нещо глюкоза,декстроза със тях или при тая  формула няма такова значение?Повече вода ли задържа или не?

02.09.08
17:39

Доколкото знам въпросния креатин не задържа вода,но аз бих я увеличил малко(незнам за всеки случай знае ли човек).Може да сложиш една декстроза но според мене един протеин+амино найй-добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1