30.08.08
15:03
Искам да се консултирам, вие кога пиете трибулуса? Аз винаги съм бил доволен, но не съм спазвал някакви конкретни часове - просто гледам да има времеви периоди от по няколко часа между приемите. Има ли моменти в които е важно да се пие - като примерно суроватъчния протеин малко преди и точно след тренировка? Просто питам.
30.08.08
16:51
Няма такива. Гледаш да е през 8 часа само. Това е. Сутрин и вечер с храната го взимах аз.
30.08.08
19:19
казано от Георги Гайдов на 30.08.08, 16:51:
Няма такива. Гледаш да е през 8 часа само. Това е. Сутрин и вечер с храната го взимах аз.
ОК. Все пак сигурен ли си за тези 8 часа? Аз знам за 5. Освен това това за приема с храната мисля, че е за да се неутрализира евентуално разстройство... иначе ми се струва по-логично да се усвоява по-добре ако не го взимаш с храната.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 30.08.08 19:23.
31.08.08
09:09
Сигурен съм. http://www.bb-team.org/articles/828/
За взимането с храната - така пишеше на етикета на тези които съм взимал.
31.08.08
15:21
Друг вариант е 30 минути преди тренировка.
31.08.08
19:22
И аз бях чувал нещо подобно. Все пак се чудя защо пък точно така - както много се коментираше, не можеш да очакваш ефекта от тези продукти за няколко минути (реплики от рода на “Пих две хапчета и вдигнах 30 кила отгоре”). ПНяма ли да е по-добре веднага след тренировка, когато е изострен метаболизма?
01.09.08
05:07
казано от Георги Николаев на 31.08.08, 19:22:
И аз бях чувал нещо подобно. Все пак се чудя защо пък точно така - както много се коментираше, не можеш да очакваш ефекта от тези продукти за няколко минути (реплики от рода на “Пих две хапчета и вдигнах 30 кила отгоре”). ПНяма ли да е по-добре веднага след тренировка, когато е изострен метаболизма?
хахахаха...тази реплика е моя! :) Аз го пия 30 мин. преди тренировка в цикъл ЧЕТИРИ дни прием и ДВА дни почивка.
01.09.08
07:27
казано от sasch на 01.09.08, 05:07:
казано от Георги Николаев на 31.08.08, 19:22:
хахахаха...тази реплика е моя! :) Аз го пия 30 мин. преди тренировка в цикъл ЧЕТИРИ дни прием и ДВА дни почивка.
Коя реплика точно е твоя?
Иначе вече за такъв цикъл не бях чувал. Защо така? Не са ми известни причини за циклично приемане на трибулус, освен стандартния прием за известно време непрекъснато, последвано от почивка няколко седмици. Аз днеска почвам, за 4-ти или 5-ти път, така че приемам всякакви съвети относно тайминг-а.
01.09.08
19:38
Вие сте неспасяеми :)
Едно лично мнение - на възраст от 15 - 30 (образно каза т.к. при всеки е различно) тестостерона е на МАКС дигаш си самолета всичко без проблеми , после пада с 5 % но това се отнася за човек на 30 години ,а като гледам ти нямаш 30 години или по на кратко няма никакъв смисъл от този трибулуса , не можеш да повиш повече тестостерона си .Не знам ,ако си имал някакъв по сериозен цикъл сас химии го дават във времето в когато жлезите са ти лениви и не искат да отделят собствени хормони, тогава да ги поразбуди ... ама вярвам че не си ‘’химик’’ :)
Мнението беше редактирано от Стоил на 03.09.08 08:28.
Ако така и така си си решил да взимаш трибулуса ,поне го взимай с Б12 и Фолиева киселина.Б-12 е мастно разтворим и май става само инжекций ,нооо миогама имат някаква награда защото са го нарпаили и орално да се приема .Поразпитай тук там за Б-12 орално.Но комбинацята е добра + това Фолиевата киселина е взимат бременни заради редица качества и заради кожата и Б12 поамга мн няма да имаш Стрии като качваш
казано от Георги Гайдов на 01.09.08, 19:38:
Вие сте неспасяеми :)
След последните две мнения съм тотално съгласен!
Ква химия кви пет пари ве?! Трибестана не е химия и тва че дигаш самоплета неозначава че неможе да си повиши прозиводството на тестостерон (мисля че увеличава 300%). А и от трибестана се качва сила!
Васко чети по-внимателно .1во казах че от трибестана в ранна възраст няма НИКАКВА файда нищо няма да ти помогне 100 % съм сигурен , не съм казал че е химия а ето го и 2рото а че е за пост стероиден период демек след стероидите т.к. повечето жлези свикват да им идва всичко на готово и стават “мързеливи” тък се появяват бабините зъбки (трибулсчето) и ти помагат да си възстановиш нормална хормонална секреция ...
Мнението беше редактирано от Стоил на 03.09.08 14:31.
03.09.08
14:57
Имам чувството, че тук във форума “кипи безмислен труд”. Някои от нас пишат и постват мнения, подкрепени с факти и примери и какво се получава... 5 мин по-късно, се започва същата безмислена тема със същите празни надежди, не мога да го разбера това. Ето ви линка на другата подобна тема, която е много хубава и има много инфо... ПОЛЗВАЙТЕ Я http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33689/P0/