Не знам?!

03.09.08
08:51

Вчера като загрявах преди да започна отново лежанка имах лека мускулна треска на гърдите и викам да ги разтегна повече.Седнах на наклонената лежанка и ги разтегнах доста.Започнах да вдигам и с всяка серия ме заболяваше повече и повече.Дори не си довърших лежанката и си тръгнах.Може би съм разтегнал сухожилие или мускул.Не знам.Но мястото не посиня така че мисля че няма скъсано нещо.Болката е към рамото там където са връзките.Идеи???

03.09.08
09:05

Да, претоварване. Предполагам, щом казваш, че и мускулна треска си имал, че си тренирал гърдите повече от веднъж седмично и то не за първи път. Ами трябва си възстановяване... Сега почивай до пълно отзвучаване на болката, схващането или каквото там чувстваш и след това не се мятай отново на старите работни килограми, а постепенно.

03.09.08
16:25

Аз по принцип всеки ден си правя лежанка но не бях тренирал от седмица и половина и може би за това ме хвана лека мускулна треска от понеделник и викам да разтегна повече и си **** майката.

Много възможно да си пораъксал нещо без голяма травма, но самият факт, че с всяка серия болката се увеличава... Не е добре. Защо не си спрял да тренираш? Поне да вдигаше културистично, ама силовите спортисти все си мисля, че трябва да познават болката...
Според мен много внимавай. Това, че няма синьо или подуто не значи, че не може да има.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1