Чернодробни ензими след EST!!!

02.09.08
13:50

Който е чел темата ми за Metyl E знае, че предполагам някое медицинско лице ме изкара с “токсичен хепатит” заради тежест откъм черния дроб и светли “екскременти”. Сега след още една опаковка Metyl E съчетана с пропадрол, по 4 на ден от всяко и още 5 таблетки на ден от друго лекарство, което пия вече 5 години и също оказва влияние бих искал да споделя току-що направеното си изследване на основните чернодробни ензими. Не само че са в норма, но и са много по-ниски от тези, които видях на колеги в други мнения, които са само на креатин примерно. Единствената подробност е, че не съм пил алкохол от 5 години. Както винаги съм казвал и както казва уважавания от мен Lrea, винаги изследванията ми са били много по-добри от тези на приятелите ми, които си къркат стабилно и разправят, че аз се тровя с химии...
За да отговоря предварително на въпросите ще кажа, че при втората опаковка Metyl E съм изпил около 4 блистера карсил, профилактично.
Умната!

Името съм го скрил, за да не ставам известен, защото съм срамежлив...

Темата беше редактирана от Кобра на 02.09.08 13:52.

СБ

02.09.08
13:54

Thumbs Up!!!!

03.09.08
16:59

Аааа,Кобра не се знае.Нищо  не се знае. :-) Може пак да вдигнеш ензимите и не бързай да се радваш. ;-)  Сега като спираш карзила ще видим как ще е.Пак ако запукаш химията може и жълтеница да получиш.Тогава ще искаш съвет кво да правиш. :roll: А ний със Двер ще те вразумяваме. :)

03.09.08
17:19

казано от Миро на 03.09.08, 16:59:

Аааа,Кобра не се знае.Нищо  не се знае. :-) Може пак да вдигнеш ензимите и не бързай да се радваш. ;-)  Сега като спираш карзила ще видим как ще е.Пак ако запукаш химията може и жълтеница да получиш.Тогава ще искаш съвет кво да правиш. :roll: А ний със Двер ще те вразумяваме. :)

Я, селското Джи Пи се появи, вече ми липсваше, изроде мой! Спрял съм карзила преди 3 седмици. Пий си ракийката и си бройкай циганетата от Максуда. И понеже искам още малко да те образовам ще ти кажа, че светлите фекалии са в следствие от 2-та литра мляко, които приемах и в периода когато го спра отново ще ти дам фекална проба!

03.09.08
17:45

Хаха,вместо “селското джипи” трябва да казваш “професор Миро” :-) Тия ензимни проби ако са правени веднага след карзила може да са случайни.Ще видим занапред как е. ;-) Дали и урината е потъмняла от млякото?  :smirk: Абе да минат два-три месеца.Пак ще те прослушаме.Не бързай още да се радваш.Да не  е преждевременно. :-)

Мнението беше редактирано от Миро на 03.09.08 17:50.

03.09.08
17:57

OK, професор Миро. Ако трябва да говорим сериозно, не мисля, че си представяш точно нещата, за мен тъмна урина е жълта, защото в повечето случаи пия толкова вода, че и вода си излиза. Единствено нямам обяснение на моментната тежест, което изпитах 2-3 пъти. Иначе на фона на това, че не пия грам алкохол и на това, че съм направил двумесечен курс със легално продавана добавка, едва ли съм най-застрашения човек тук. А и не виждам защо да не се радвам, че са ми добри изследванията.  Наистина са 3 седмици след карзила. Така или иначе струва 7-8 лв това изследване мисля да си правя и занапред. Направи си и ти и ще ги сравним

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1